Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΚΗΣ ΜΠΑΛΙΟΥΚΟΣ ΣΤΟΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΚΗΣ ΜΠΑΛΙΟΥΚΟΣ ΣΤΟΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Αντικείμενο της συνάντησης  η υλοποίηση του  δρόμου που συνδέει την Αρχαία Ολυμπία με τη θάλασσα.

Για την υλοποίηση ενός ουσιαστικού και ιδιαίτερα αναπτυξιακού έργου όπως είναι ο δρόμος που συνδέει  την Επαρχία Ολυμπίας με τη θάλασσα, επισκέφθηκαν τον Γενικό Γραμματέα του Υπ. Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος και ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος.

Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και υπήρξε συνεργασία στη βάση μιας θετικής εξέλιξης για το συγκεκριμένο έργο που αποτελεί και μια από τις βασικότερες διεκδικήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των συλλογικών φορέων αλλά και των απλών κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Όπως τονίσθηκε, εξετάζονται παλαιότερες μελέτες και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη χάραξη και τον τρόπο κατασκευής, ενώ ήδη είναι κατατεθειμένες οι προτάσεις από τους παράγοντες των Δήμων.

Έτσι, το θέμα θα δρομολογηθεί για να αξιοποιηθεί κάθε δυνατότητα που υπάρχει και ακριβώς πάνω στην εξέταση των δεδομένων θα ακολουθήσει πολύ σύντομα και νέα συνάντηση με πιο αναλυτική αναφορά σε όλα τα επιμέρους θέματα.

Τόσο ο κ. Νικολακόπουλος, όσο και ο κ.Μπαλιούκος ευχαρίστησαν τον κ. Καραγιάννη και για τη δική του προσωπική συμβολή, ενώ επεσήμαναν ότι η Κυβέρνηση έχει αντιληφθεί τη σπουδαιότητα ενός τέτοιου μεγάλου έργου που θα φέρει σημαντικά οφέλη και αποτελέσματα για τον τόπο, τον τουρισμό μας, τις μεταφορές και την οικονομία μας.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: