Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Ενημέρωση,Πύργος,Ήλιδα,Πηνεία,Ολυμπία,iliakanea
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Ανδρέας Νικολακόπουλος: «Θα αγωνιστώ με κάθε τρόπο και σε κάθε επίπεδο για το δρόμο Πάτρα-Πύργος»- Δεδομένη η κυβερνητική δέσμευση για το έργο

Ανδρέας Νικολακόπουλος: «Θα αγωνιστώ με κάθε τρόπο και σε κάθε επίπεδο για το δρόμο Πάτρα-Πύργος»- Δεδομένη η κυβερνητική δέσμευση για το έργο

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεδομένη η κυβερνητική

δέσμευση για το έργο

«ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ»

Ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Ανδρέας Νικολακόπουλος με αφορμή την σημερινή Πανηλειακή απεργία με αίτημα την κατασκευή του δρόμου Πύργου – Πατρών και απαντώντας σε σχετική ερώτηση  δήλωσε τα εξής :

«O δρόμος Πατρών- Πύργου, ένας από τους πιο πολύνεκρους δρόμους της χώρας, αποτελεί ένα παράδειγμα διαχρονικών πολιτικών ευθυνών σε κεντρικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο. Ο δρόμος αυτός έπρεπε ήδη να έχει ολοκληρωθεί.

Κατανοώ απόλυτα λοιπόν και τις ανησυχίες του κόσμου και την έκδηλη καχυποψία. Θέλω να διαβεβαιώσω, ως νέος βουλευτής, ότι η υλοποίηση του έργου αυτού αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για εμένα και θα αγωνιστώ από την δική μου θέση με κάθε τρόπο, θέτοντας το θέμα σε κάθε επίπεδο, για την υλοποίηση του με τον πλέον γρήγορο και ασφαλή τρόπο. Άλλωστε είναι δεδομένη η δέσμευση και του πρωθυπουργού και του υπουργού για την υλοποίηση του. Δεν υπάρχει όμως κανένα περιθώριο εφησυχασμού και καθυστέρησης.»

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: