ΝΕΑ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ

Σύγχρονη Παράταξη με Κοινωνικό Πρόσωπο!

ΤΟ «ΚΕΡΔΟΣ» ΚΑΙ ΤΟ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ 12ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΔ

 

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ «ΜΑΧΗ»

ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ

 

 

Η ανάδειξη της κοινωνικής πολιτικής και ενός κόμματος που θα σέβεται τις ανθρώπινες αξίες και θα προστατεύει την αξιοπρέπεια κάθε πολίτη υπήρξε το μεγάλο «κέρδος» αλλά και το ηχηρό μήνυμα του εξαιρετικώς επιτυχημένου 12ου Συνεδρίου της ΝΔ.

 

Την δήλωση αυτή έκανε χθες το πολιτικό στέλεxος και μέλος του Τομέα Δικαιοσύνης της παράταξης, ηλείος νομικός Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε με ιδιαίτερη προσοχή και συμμετείχε στις εργασίες του Συνεδρίου.

 

Ο κ. Νικoλακόπουλος, ο οποίος στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, συναντήθηκε με τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη (φωτο από το Συνέδριο) και τόνισε ότι ήδη δύο από τις βασικές προτάσεις του αρχηγού της ΝΔ σηματοδοτούν κοινωνικό πρόσωπο που επιδιώκει να δείξει η συγκεκριμένη παράταξη από την ώρα που θα αναλάβει τις τύχες της χώρας στα χέρια της.

Πρόκειται για την εξαγγελία της βοήθειας ύψους 2.000 ευρώ στις οικογένειες για κάθε νέο παιδί στην χώρα μας και στην στήριξη των πολύτεκνων, αλλά και την πρόβλεψη για αύξηση του κατώτατου μισθού, με ρυθμό διπλάσιο από την ετήσια αύξηση του ΑΕΠ της χώρας.

 

Από το Συνέδριο –συνέχισε ο κ. Νικολακόπουλος- η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύεται ότι βγαίνει ακόμη πιο δυνατή ενώ επιβεβαιώνεται η ισχυρή ενότητα της παράταξης ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών. Αποφασισμένοι όλοι μαζί, παλιοί και νέοι αποφασισμένοι, δίπλα και κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνουμε το επόμενο βήμα μπροστά δίνοντας τέλος στη σημερινή κρίση και παρακμή.

 

Στο Συνέδριο ακόμη υπήρξε εμφανής η ευρωπαϊκή διάσταση του κόμματος, καθώς η ΝΔ με διεθνές κύρος και έντονο ευρωπαϊκό προφίλ είναι και μπορεί να γίνει ακόμη περισσότερο μια ισχυρή φωνή στην Ευρώπη για τις δίκαιες και σημαντικές ελληνικές διεκδικήσεις και παρεμβάσεις. Και ασφαλώς να δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα και ζητήματα της σύγχρονης εποχής.

 

Και ο κ. Νικολακόπουλος, αναφερόμενος περαιτέρω στα μηνύματα και το στίγμα που άφησε το 12ο Συνέδριο της ΝΔ πρόσθεσε ακόμη τα εξής: Επιλέγοντας με σοβαρότητα και ρεαλισμό τον δρόμο της αλήθειας και της ευθύνης, μπορούμε να προτείνουμε, να σχεδιάσουμε και να ιεραρχήσουμε την αντιμετώπιση των προβλημάτων με αρχές Αξιοπιστίας, Αξιοκρατίας και Πραγματικής Ανάπτυξης.

 

Να δώσουμε με στέρεα βήματα και σε σταθερές βάσεις την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή για όλους και ιδιαίτερα για τα παιδιά μας.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: