Ανδρέας Παπαδάκος: «Ταγμένος στην εξυπηρέτηση του τόπου μας»
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ανδρέας Παπαδάκος: «Ταγμένος στην εξυπηρέτηση του τόπου μας»
Ανδρέας Παπαδάκος: «Ταγμένος στην εξυπηρέτηση του τόπου μας» - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Ανδρέας Παπαδάκος: «Ταγμένος στην εξυπηρέτηση του τόπου μας»

Σε μια κίνηση που αν μη τι άλλο διαφαινόταν το τελευταίο διάστημα στα πολιτικά δρώμενα της Ήλιδας προχώρησε ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής δήμαρχος Ανδρέας Παπαδάκος, που με ανακοίνωσή του δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή του από την Παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» του Γιάννη Λυμπέρη και τη συμμετοχή του με δική του ανεξάρτητη παράταξη στη διεκδίκηση του δήμου Ήλιδας.

Η ονομασία της παράταξης συμβολική, επιλέγοντας το όνομα του δήμου και το συνολικό αριθμό των τοπικών κοινοτήτων, που διαμορφώθηκε σε «ΗΛΙΔΑ 36». Παράλληλα, στην ανακοίνωσή του επεσήμανε ότι παραμένει στη θέση του δημοτικού συμβούλου και πως είναι ταγμένος στην εξυπηρέτηση του τόπου, ενώ ζήτησε τη συμμετοχή και στήριξη του κόσμου για να τεθούν οι βάσεις του μέλλοντος του δήμου και των νέων ανθρώπων του.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Αναλαμβάνω το βάρος της ευθύνης να ηγηθώ αυτοδιοικητικού υπερκομματικού συνδυασμού, που θα τον αποτελούν πρόσωπα, που θα εμπνέονται από Όραμα για τα Δημόσια πράγματα και με σεβασμό στον πολίτη και στην εξυπηρέτηση του δημοτικού και κοινωνικού συμφέροντος. Η υποψηφιότητά μου ως Δήμαρχος Ήλιδας σηματοδοτεί την αντίθεσή μου στο προσωποπαγές και αυθαίρετο μοντέλο ενάσκησης της δημοτικής εξουσίας κατά την τελευταία τριετία. Είναι αυτονόητο ότι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΟΥΜΑΙ από την Παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», την οποία υπηρέτησα αφιλοκερδώς και αγόγγυστα και συνιδρύω με χιλιάδες συνδημότες της Αμαλιάδας και των 35 κοινοτήτων τον νικηφόρο Συνδυασμό «ΗΛΙΔΑ 36». Κατηγορηματικά δηλώνω ότι αφενός μεν παραμένω δημοτικός Σύμβουλος, αφετέρου είμαι ήδη μόνιμος κάτοικος Αμαλιάδας και ΤΑΓΜΕΝΟΣ στην εξυπηρέτηση του τόπου μας. Η ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: