Νέα της Ηλείας,Ειδήσεις Ενημέρωση,Πύργος,Αμαλιάδα,Ζαχάρω,Ολυμπία,iliakanea
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Ανέδειξε ισχυρό Δ.Σ. ο Αίας-Ποιοι μετέχουν
Ανέδειξε ισχυρό Δ.Σ. ο Αίας-Ποιοι μετέχουν

Ανέδειξε ισχυρό Δ.Σ. ο Αίας-Ποιοι μετέχουν

Νέο ισχυρό Δ.Σ. ανέδειξε ο Αίας Γαστούνης πριν από λίγο. Αυτό το οποίο είχε διαφανεί από τις προηγούμενες μέρες, έγινε πράξη. Πρόσωπα τα οποία εκτός από τη συμμετοχή τους, εγγυώνται να βάλουν και σημαντικά ποσά για το ξεκίνημα.

Μεταξύ αυτών, ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, αδερφός του Πάνου Θεοδωρακόπουλου.
Πρώην πρόεδροι, όπως ο Θανάσης Θεοδόσης, ο Σάκης Λαγανόπουλος, ο πρώην αντιπρόεδρος Γιώργος Μπίρμπας, καθώς και άλλα γνωστά πρόσωπα, αλλά και άλλα νέα και φιλόδοξα πρόσωπα.

Στο νέο Δ.Σ. του Αίαντα θα μετέχουν οι Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, Πάνος Θεοδωρακόπουλος, Γιώργος Μπίρμπας, Γιάννης Κόλλιας, Θανάσης Θεοδόσης, Γιώργος Μπιζάνης, Διονύσης Λαγανόπουλος, Ανδρέας Νίκας, Γιάννης Κακλαμάνος, Κώστας Καραμιχάλης, Θύμιος Κλάδης, Κώστας Μόττας, Χαράλαμπος Μπακόπουλος, Γιώργος Παναγούλιας.
Στόχος του νέου Δ.Σ. το οποίο θα συγκροτηθεί σε Σώμα την Τετάρτη, να αναδείξει εξωστρέφεια, να διευρύνει τον κύκλο των επαφών με ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν την ομάδα, αλλά να εξασφαλιστούν και καλές χορηγίες, με τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο να υπόσχεται ότι θα κινηθεί άμεσα για εξασφάλιση σημαντικών χορηγιών.

Μάλιστα, από τα μέλη της Γ.Σ ειπώθηκε ότι θα γίνει προσπάθεια να προσεγγιστεί και ο συμπατριώτης νέος μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Σάκης Καλογερόπουλος, ώστε να εξεταστούν περιθώρια συνεργασίας και προς αυτή την κατεύθυνση.

ilianews

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: