Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αννίτα Ναθαναήλ: «Είμαι πάρα πολύ μόνη, με τον Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας»
Αννίτα Ναθαναήλ: «Είμαι πάρα πολύ μόνη, με τον Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας»

Αννίτα Ναθαναήλ: «Είμαι πάρα πολύ μόνη, με τον Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας»«Η φωλιά μας έχει αδειάσει αλλά κάνω σούρτα φέρτα στο Λος Άντζελες»

Αποκαλυπτική ήταν η Αννίτα Ναθαναήλ για την προσωπική της ζωή σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη» στο Mega. Μάλιστα, δεν φοβήθηκε να πει ότι με τον σύζυγό της έχουν, πλέον, ξεχωριστές ζωές.

«Η φωλιά μας έχει αδειάσει αλλά κάνω σούρτα φέρτα στο Λος Άντζελες. Τα κορίτσια μου σπουδάζουν στο Λος Άντζελες, η μικρή είναι στο πρώτο έτος και η μεγάλη στο τρίτο. Νιώθω πάρα πολύ περήφανη μαμά που τα κορίτσια μου επιτέλους κυνηγούν το όνειρό τους. Έφερα εις πέρας το δύσκολο έργο της μάνας.

Είμαι πολύ κοντά στις κόρες μου, το ίδιο και ο Κρις και έχουμε την υψηλή επιστασία. Η ψυχή δεν έχει ηλικία, παραμένω στα 20. Η σχέση με τα κορίτσια μου εξελίσσεται, περάσαμε το στάδιο της εφηβείας. Έχω κλάψει, έχω δακρύσει και είχα πάντα τον Κρις να με βοηθάει σε αυτό το κομμάτι», είπε η Αννίτα Ναθαναήλ και τόνισε:

«Είμαι πάρα πολύ μόνη, με τον Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας. Επιλέγω να ζω τη ζωή μου και να κάνω πράγματα για μένα. Κάνουμε διαφορετικές ζωές με τον Κρις».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: