Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Ενημέρωση,Πύργος,Ήλιδα,Πηνεία,Ολυμπία,iliakanea
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Αντωνακόπουλος στο IONION FM: “Πρέπει να φωνάξουμε, είναι ντροπή η λογική της οσφυοκαμψίας στην κεντρική διοίκηση και δεν αποδίδει”

Αντωνακόπουλος στο IONION FM: “Πρέπει να φωνάξουμε, είναι ντροπή η λογική της οσφυοκαμψίας στην κεντρική διοίκηση και δεν αποδίδει”

ια τον αυτοκινητόδρομο Πάτρα Πύργος μίλησε σήμερα στο IONION FM ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, εν όψει και της Πανηλειακής γενικής απεργίας αλλά και της ανοιχτής συγκέντρωσης της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου 2020. Όπως είπε ο κ. Αντωνακόπουλος, υπάρχει αποκλεισμός του νομού Ηλείας. Μετά την Πάτρα δεν υπάρχει ένα ισότιμο οδικό δίκτυο με την υπόλοιπη χώρα και αυτό δημιουργεί συνθήκες ανισότητας. Ο κ. Αντωνακόπουλος δεν εξαίρεσε κανέναν από τις ευθύνες, λέγοντας ότι αυτό δεν μπορεί να χρεωθεί σε μια κυβέρνηση, είναι μια κακή συμπεριφορά του Αθηνοκεντρικού συστήματος προς την Ηλεία. Μπαίνοντας στην ουσία του προβλήματος κατηγόρησε τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή γιατί άμα τη αναλήψει των καθηκόντων του ανέστειλε τις εργασίες του έργου χωρίς να δώσει ένα πρόγραμμα και ένα χρονοδιάγραμμα επ’ αυτού. Κάλεσε τον κόσμο και όλους τους φορείς σαν μια γροθιά στην κινητοποίηση της 26ης Φεβρουαρίου απαιτώντας δρόμο χωρίς διόδια.

Για την μη συμμετοχή όλων των δήμων στην κινητοποίηση, αναρωτήθηκε γιατί για ένα έργο που έπρεπε να είχε γίνει πριν 20 χρόνια, έχοντας θρηνήσει τόσα θύματα, δεν ομονοούν όλοι οι δήμοι και κατονόμασε τον δήμαρχο Ήλιδας κ. Λυμπέρη ως «γραφείο τύπου του Καραμανλή». Πρέπει να κινητοποιηθούμε, να φωνάξουμε και την λογικής της οσφυοκαμψίας, να παίρνουμε ψιχία από την κεντρική διοίκηση και να φτιάχνουμε τις αυλές των φίλων μας, δεν αποδίδει, είπε, προσθέτοντας πως μερικοί πρέπει να ντρέπονται.

Την διοργάνωση έχει το Πανηλειακό Συμβούλιο Αιρετών και θα συμμετέχουν οι ΔΗΜΟΙ: Πύργου, Πηνειού και Ανδραβίδας Κυλλήνης και οι φορείς: Εργατικό Κέντρο Πύργου, ΕΛΜΕ Ηλείας, Σύλλογος Δασκάλων – Νηπιαγωγών Πύργου, Ιατρικός Σύλλογος Πύργου Ολυμπίας, Δικηγορικός Σύλλογος Ηλείας, Σύλλογος Εργαζομένων Πύργου Ολυμπίας Ζαχάρως, Σωματείο παραπληγικών και κινητικά αναπήρων Ηλείας, Πανηλειακός Α.Ο., Οδοντιατρικός Σύλλογος Ηλείας , Σύλλογος φοιτητών Πύργου, Μαζικοί Φορείς του νομού Ηλείας και οι Νομοί Αχαΐας, Μεσσηνίας, Ζακύνθου και Κεφαλονιάς.

Πηγή: IONION FM

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: