Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ανύπαρκτη υγεία και συγκοινωνία στην Κοινότητα Κλινδιά
Ανύπαρκτη υγεία και συγκοινωνία στην Κοινότητα Κλινδιά - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Ανύπαρκτη υγεία και συγκοινωνία στην Κοινότητα Κλινδιά

 

Πολύ ακριβά κοστίζει η υγεία στην Κοινότητα Κλινδιά καθώς ο αγροτικός γιατρός έχει χρόνια να φανεί και μια απλή συνταγογράφηση φαρμάκων μπορεί να κοστίσει ακόμη και… 70 ευρώ!

Ναι πολύ καλά ακούσατε και δεν είναι καθόλου υπερβολή αρκεί να σκεφτούμε ότι ηλικιωμένοι που δεν οδηγούν, θα πρέπει να πάρουν ταξί για να έρθουν στον Πύργο, μια απόσταση περίπου 45 χλμ., με κόστος 60 ευρώ παρακαλώ!

Παρά τις ενέργειες του Προέδρου της Κοινότητας κ. Θέμη Μπενάκη και τις υποσχέσεις που έχει λάβει, το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται, καθώς ακόμη δεν έχει συνδεθεί με σταθερό internet το ιατρείο στην Κλινδιά. Έτσι αφού δεν μπορεί να εκτελεστεί καμία συνταγογράφηση, δεν τοποθετείτε ούτε αγροτικός ιατρός.

Σε ερώτησή μας γιατί χρησιμοποιούν ταξί για τη μεταφορά τους ο Πρόεδρος Θέμης Μπενάκης δηλώνει στην εφ. “Πατρίς” «εμείς εδώ λεωφορεία έχουμε μόνο όταν λειτουργούν τα σχολεία.

Όπως καταλαβαίνετε, είμαστε αποκομμένοι από όλους και το όποιο ταξίδι για την πόλη του Πύργου και άλλα αστικά κέντρα, μοιάζει με “Οδύσσεια” και όλα αυτά σε μια εποχή που η ζωή μας εξαρτάται από το internet, εμείς δεν μπορούμε να γράψουμε ούτε χάπια που μπορεί να κοστίζουν 3 και 5 ευρώ..».

– PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: