ΠΥΡΓΟΣ - Απαντήσεις για τις "αναθέσεις" και τις "προσλήψεις" υπάρχουν;
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΠΥΡΓΟΣ – Απαντήσεις για τις “αναθέσεις” και τις “προσλήψεις” υπάρχουν;

ΠΥΡΓΟΣ – Απαντήσεις για τις “αναθέσεις” και τις “προσλήψεις” υπάρχουν;

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ-ΔΤ
Απαντήσεις για τις “αναθέσεις” και τις “προσλήψεις” υπάρχουν;
Είναι δυνατόν ο δήμαρχος της πόλης (η αυτός που χειρίζεται το προφίλ) να μην γνωρίζει ότι οι ΚΟΙΝΣΕΠ έχουν ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ καθορισμένο ΚΕΡΔΟΣ;( φοβάται να μάθει ο κόσμος ότι οι εθελοντές δεν είναι τόσο εθελοντές;)
Εάν δε το γνωρίζει ας το μάθει τώρα και ας διαβάσει καλύτερα το τι προβλέπεται για τη σύσταση- λειτουργία- κλπ μιας ΚΟΙΝΣΕΠ…
Επίσης είναι πολύ ενδιαφέρον να πει επίσης στο κόσμο και την υπόλοιπη αλήθεια (συγγενικές και επαγγελματικές σχέσεις των μελών της ΚΟΙΝΣΕΠ) και τέλος να διαβάσει και την νομοθεσία των ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ εφόσον υπάρχουν αυτές οι συγγενικές σχέσεις…
Όσο για τον αιρετό , ας μην έβγαινε από τη ΚΟΙΝΣΕΠ εφόσον δεν είχε θέμα…Γιατί αποχώρησε άραγε; Το έτος 2021 που λογιστικά ήταν μέλος (ανεξάρτητα ποτέ έφυγε) πλήθος αναθέσεων υπάρχουν στη συγκεκριμένη ΚΟΙΝΣΕΠ….


Το τι πληρώθηκε,- εάν πληρώθηκε- ποιοι καμικάζι/αυτοκτονίας υπέγραψαν η θα τα υπογράψουν είναι θέμα που θα κριθεί αρμόδια…(και μερικοί στο μέλλον δεν θα αισθάνονται ευχάριστα)
Αρμόδιοι δεν είναι ούτε τα θέλω τα δικά του , ούτε τα θέλω τα δικά μου…άλλοι είναι..!!!
Φυσικά νιώθει <ισχυρός> ως αυτοκράτωρ των περισσότερων ΜΜΕ του τόπου…
Όμως και εγώ νιώθω πολύ ισχυρός ως θεματοφύλακας της αλήθειας και των στοιχείων και όχι του γύρω – γύρω όλοι και στη μέση ο…..
Παρέλαβε γεμάτα ταμεία και έργα χρηματοδοτημένα από την τέως δημοτική αρχή (για γνωστούς λόγους)….τώρα τα έξοδα μισθοδοσίας και μόνο του ΕΚΤΑΚΤΟΥ προσωπικού είναι περίπου 100,% επάνω από άλλες φορές…Να πει στο κοσμάκη που περιμένει να <εξυπηρετηθεί> από το <πολιτικό> του γραφείο , πως προσλαμβάνουν οι γιοι τους πατεράδες και τις θείες και οι σύμβουλοι τις γυναίκες, τα ανήψια κλπ , ενώ εκατοντάδες άλλοι περιμένουν στην ουρά….
Και στη τελική…εδώ είμαστε και εμείς…μήπως τελικά τον ενοχλεί που 1-2 site δεν χορεύουν στο χορό που θέλει ο ίδιος;…(να ευλογούν τον καδραρισμένο αυτοκράτωρα;)
Δε πειράζει…ας ενοχλείται…άλλωστε αυτός έχει τα ταμεία και τις εξουσίες…όμως αυτά δεν αγοράζουν αλήθειες…τις νοικιάζει προς το παρόν με τη σύμφωνη γνώμη των ιδιοκτητών των ΜΜΕ…προς το παρόν λέω…
ΥΓ. Θα είμαστε πάντοτε (ότι και να κάνετε) θεματοφύλακες του δημόσιου χρήματος
ΥΓ.2 Χαιρόμαστε που βρίσκουμε αντικείμενο απασχόλησης (να γράφουν αοριστίες στο fb), στους διάφορους προσληφθέντες που στοιβάζονται στα γραφεία(και όχι στο αντικείμενο που δήθεν προσλήφθηκαν με τα λεφτά ΜΑΣ). Τουλάχιστον κάτι κάνουν….
ΥΓ. 3 Θα μας απαντήσει κάποιος με στοιχεία ή θα συνεχιστούν οι αόριστες παλαιοκομματικές απαντήσεις, που μας έχουν γυρίσει πίσω 40 χρόνια στο πολιτικό λόγο; Εμείς θα συνεχίσουμε να ρωτάμε….


Χάρης Β. Μιχαλακόπουλος-Δημοτικός Σύμβουλος

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: