Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Απίστευτο: Κυκλοφορεί χωρίς τροχό στην Εθνική Οδό
«Συγνώμη! Κάτι σας λείπει- και είστε στην Εθνική Οδό!» (+video) - NewsAuto.gr

Απίστευτο: Κυκλοφορεί χωρίς τροχό στην Εθνική Οδό


Στους ελληνικούς δρόμους βλέπουμε κατά καιρούς πολλά «απίστευτα κι όμως αληθινά» αλλά εδώ έχουμε μια πραγματικά ξεχωριστή περίπτωση.

Δεν είναι σίγουρο τι προκάλεσε την απώλεια του ελαστικού και μέρους της ζάντας από το Nissan Micra που εθεάθη στην Εθνική Οδό με κατεύθυνση προς Πειραιά.

Πάντως είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πώς όλα τα περίεργα που μπορεί να δούμε κατά καιρούς σε video από το εξωτερικό (και κυρίως από τις ΗΠΑ και τη Ρωσία), «αναπαράγονται» στη μικρή μας πατρίδα. Σαν να πρόκειται για challenge που λένε και οι έφηβοι, βάσει του οποίου κερδίζει όποιος τολμήσει να κάνει τη μεγαλύτερη μπαρούφα!

Έτσι και στο video που έχουμε εδώ χάρη στον Sakis Scania από το Facebook, που μας δείχνει την γαλήνια βόλτα ενός Nissan Micra με τρεις τροχούς, στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας (με κατεύθυνση προς Πειραιά, λίγο πριν τον κόμβο για Κόρινθο).

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, θεώρησε πως «είναι εντάξει» να κατέβει τον «Κηφισό» με το τρίτροχο Micra, αφού έχει τα alarm σε λειτουργεία- και ας αναγκάζει τα πιο βαριά οχήματα του δρόμου να περνούν από δεξιά ή αριστερά. Αυτό το «έλα μωρέ» που «ακούγεται» χωρίς να το πει κανείς, είναι τόσο μα τόσο εκκωφαντικό σε αυτό εδώ το σύντομο video που αποτελεί (άλλη μια) απόδειξη πως η χώρα μας είναι μόνο γεωγραφικά στην Ευρώπη και απέχουμε παρασάγγας από το να γίνουμε «Ευρωπαίοι» σε νοοτροπία και συμπεριφορά.

Άλλωστε, σε συνέχεια του «έλα μωρέ» ταιριάζει πάρα πολύ εύκολα το «τι μπορεί να πάει στραβά;» Για να λέμε όμως και τα αυτονόητα, αφού πολλές φορές χρειάζεται, σε μια τέτοια περίπτωση ατυχήματος, απλά ακινητοποιούμε με ασφάλεια το όχημα και περιμένουμε την οδική να μας μεταφέρει σε συνεργείο- ακόμα και αν αυτό είναι σχετικά κοντά.

«Συγνώμη! Κάτι σας λείπει- και είστε στην Εθνική Οδό!» (+video)

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: