Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Από 18 Ιανουαρίου, σας υποδεχόμαστε & πάλι στα καταστήματά μας!

Από 18 Ιανουαρίου, σας υποδεχόμαστε & πάλι στα καταστήματά μας!

Αγαπητοί μας πελάτες,

Από τις 18 Ιανουαρίου 2021, σας υποδεχόμαστε ξανά με απόλυτη ασφάλεια και στα 16 καταστήματά μας, για να ανανεώσουμε μαζί το Σπίτι σας!

Όλα τα καταστήματά μας πανελλαδικά, θα βρίσκονται σε λειτουργία: Δευτ. – Σάβ. 08:00 – 20:00. Επίσης, την Κυριακή 24/01/2021, τα καταστήματά μας θα είναι ανοικτά 11:00 – 19:00.

Για τις τηλ.παραγγελίες σας συνεχίζετε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα που σας εξυπηρετεί, ενώ για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τις online αγορές σας, επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα 800 100 1122 (από σταθερό) και 211 100 1122 (από σταθερό ή κινητό), καθώς και στο e-mail eshop@praktiker.gr
Για κάθε πληροφορία, είμαστε πάντα διαθέσιμοι για εσάς και στο e-mail info@praktiker.gr
Τι πρέπει να γνωρίζετε: Για την μετακίνηση θα πρέπει να έχετε στείλει sms στο 13033 με κωδικό 2. Η μετακίνηση πραγματοποιείται και με έντυπο/βεβαίωση κίνησης ή χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης. Το χρονικό περιθώριο για τις αγορές είναι δυο ώρες, με αφετηρία την ώρα αποστολής και έγκρισης του μηνύματος μετακίνησης. Διατηρείτε το sms που έχετε στείλει, ως αποδεικτικό για την μετακίνηση. Να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα. Μέτρα ασφαλείας για την λειτουργία των καταστημάτων μας: Έχουμε λάβει όλα τα προβλεπόμενα από τις αρχές μέτρα για την ασφαλή σας εξυπηρέτηση:
Ισχύει περιορισμός παρευρισκόμενων ατόμων ανά κατάστημα (1 άτομο/ 25 τ.μ.). Απόσταση 2μ. κατά την αναμονή των πελατών μας στα ταμεία. Καθαρίζουμε εντατικά όλους τους χώρους εξυπηρέτησης. Παρέχουμε αντισηπτικά υγρά σε διάφορα σημεία των καταστημάτων. Διασφαλίζουμε την τήρηση αποστάσεων ασφαλείας, με ειδικές διαγραμμίσεις & με φροντίδα από τις ομάδες εξυπηρέτησης. Έχουν τοποθετηθεί προστατευτικά plexiglas στα ταμεία και τις πληροφορίες. Όλη η ομάδα εξυπηρέτησης είναι εφοδιασμένη με μέσα ατομικής προστασίας. Παραμένουμε μαζί σε αυτή την αμοιβαία προσπάθεια, τηρούμε με το παραπάνω όλα τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής και σας καλούμε να λαμβάνετε και εσείς όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής υγιεινής & προστασίας.

Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά για την εμπιστοσύνη σας.

#menoumeasfaleis

Με σεβασμό,
Η Ομάδα της Praktiker Hellas
Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: