Αποκαλυπτικός ο Παύλος Χαϊκάλης για το πολιτικό σύστημα - Τι είπε για Γεωργιάδη και Πολάκη Α' ΜΕΡΟΣ & Β'
Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αποκαλυπτικός ο Παύλος Χαϊκάλης για το πολιτικό σύστημα – Τι είπε για Γεωργιάδη και Πολάκη Α’ ΜΕΡΟΣ & Β’

Αποκαλυπτικός ο Παύλος Χαϊκάλης για το πολιτικό σύστημα – Τι είπε για Γεωργιάδη και Πολάκη Α’ ΜΕΡΟΣ & Β’

• 9 Μαρ 2023

Τον Παύλο Χαϊκάλη φιλοξένησε σήμερα η εκπομπή “Πρωινές Διαδρομές” και ο δημοσιογράφος Νίκος Λώλος του RADIO ILIA σε μία συνέντευξη που σίγουρα θα συζητηθεί! Ο Παύλος Χαϊκάλης αναφέρθηκε στις παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας αλλά και του πολιτικού συστήματος που σαν συνέπεια είχαν αυτή την πρωτοφανή τραγωδία που ζούμε στα Τέμπη.

Ακούστε τι είπε για τον Άδωνι Γεωργιάδη τον Παύλο Πολάκη και άλλους δημοσιογράφους. ”Δυστυχώς να πάνε να μιλήσουν – όλοι αυτοί που τοποθετούνται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με βλακείες – στις χαροκαμένες μάνες” ”Όταν λες αλήθειες για το πολιτικό σύστημα αυτής της χώρας τότε ξεκινάει ένας πόλεμος εναντίον σου” ανέφερ χαρακτηριστικά.

Ακούστε τι είπε για τον Γιώργο Λιάγκα και τη στάση που έχει κρατήσει απέναντι στο δυστύχημα των Τεμπών. ”Ο λαός πρέπει να καταλάβει τι συμβαίνει γύρω του και να αντιδράσει και όχι με πελατειακές σχέσεις να ψηφίσει” ανέφερε ο πρώην βουλυετής και υπυργός και συνέχισε,”οι βουλευτές είναι υποχρεωμένοι να υπακούουν στην κομματική πειθαρχία από κει ξεκινάνε όλα τα δεινά αυτού του τόπου…ο κόσμος πρέπει να απαξιώσει το πολιτικό σύστημα…” Τι είπε για τον Γιώργο Παπανδρέου τον Βερελή και τα εκατομμύρια που κόστισε το τρένο του στον ελληνικό λαό

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: