Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Απορρίφθηκε η προσφυγή του Δημοτικού Συμβούλου Χ. Μιχαλακόπουλου κατά του Δήμου Πύργου
Απορρίφθηκε η προσφυγή του Δημοτικού Συμβούλου Χ. Μιχαλακόπουλου κατά του Δήμου Πύργου - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Δημοτικού Συμβούλου Χ. Μιχαλακόπουλου κατά του Δήμου Πύργου

Με απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου (αρ. πρωτ. 83408+78552) απορρίφθηκε η από 12-4-22 (αρ. πρωτ. 58759/12-4-22) προσφυγή του κ. Χαράλαμπου Μιχαλακόπουλου, Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Πύργου (και επικεφαλής της παράταξης «Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου), με την οποία προσφεύγει κατά την υπ’ αριθμ. 21/5-4-22, απόφασης του Προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πύργου.

Ως εκ τούτου, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, με απόφασή της επικυρώνει τη σχετική απόφαση του προέδρου της ΔΗΚΕΠ, με την οποία γίνεται απευθείας ανάθεση υπηρεσίας αφού κρίνεται πως η απόφαση λήφθηκε με νόμιμο τρόπο καθόσον η δημοτική επιχείρηση είχε διενεργήσει την εκ του Νόμου απαιτούμενη μελέτη παρεχόμενων υπηρεσιών και είχε ορίσει τις τεχνικές προδιαγραφές αυτών, ενώ συνολικά ακολουθήθηκε πλήρως η προβλεπόμενη διαδικασία των σχετικών άρθρων των Νόμων 3463/96 και 4412/16.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: