Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Άρης Πορτοσάλτε για νεαρούς που βρίζουν τον Μητσοτάκη: «Αμορφωσιά και ατημελησιά»
Άρης Πορτοσάλτε για νεαρούς που βρίζουν τον Μητσοτάκη: «Αμορφωσιά και ατημελησιά»

Άρης Πορτοσάλτε για νεαρούς που βρίζουν τον Μητσοτάκη: «Αμορφωσιά και ατημελησιά»«Άκουγαν κάτι αθλίους στίχους ενός υποτιθέμενου καλλιτέχνη που υποτίθεται ότι χτυπάει το σύστημα»

Ο Άρης Πορτοσάλτε περιέγραψε τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά του πρωθυπουργού στο τέλος της συναυλίας του ΛΕΞ στο Καυτανζόγλειο, το βράδυ της Παρασκευής, ως ένα «πολύ σοβαρό θέμα».

«Γενικότερα έχουμε ένα πολύ σοβαρό θέμα κυρίες και κύριοι, αν προστρέξω και στο ότι πήγαν 30.000 νέοι κι άκουγαν κάτι αθλίους στίχους ενός υποτιθέμενου καλλιτέχνη που υποτίθεται ότι χτυπάει το σύστημα και όλοι μαζί στο τέλος φώναζαν την βρισιά εναντίον του πρωθυπουργού, την γενετήσια.

Το πρόβλημά μου δεν είναι να βρίζουν τον πρωθυπουργό. Το θέμα μου δεν είναι να κάνουν κριτική στον πρωθυπουργό. Ας κάνουν κριτική από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά το να συγκροτεί αντι-συστημικό σύνθημα το “Μητσοτάκη Μαμιέσαι”… με συγχωρείτε αλλά αν αυτό το αντισυστημικό περιβάλλεται από μια αμορφωσιά, από μια ατημελησιά, από μια κατάσταση ξεχαρβαλώματος, τότε χάνει το νόημά του το να πεις “πάω αντισυστημικά”. Να πάμε αντισυστημικά, να διαλύσουμε ό,τι συστημικό έχουμε αλλά η απάντηση ποια είναι; Το “Μητσοτάκη μαμιέσαι”;».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: