Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αριστερή Πρωτοβουλία – Πάτρα: Εκδήλωση σήμερα με ομιλητές Λαπαβίτσα – Τουλιάτο | Ειδησεις και νέα
Αριστερή Πρωτοβουλία - Πάτρα: Εκδήλωση σήμερα με ομιλητές Λαπαβίτσα - Τουλιάτο

Αριστερή Πρωτοβουλία – Πάτρα: Εκδήλωση σήμερα με ομιλητές Λαπαβίτσα – Τουλιάτο | Ειδησεις και νέα


Σε μια ιδιαίτερα πρωτότυπη στιγμή μέσα στην ιστορία, με έξαρση της πανδημίας, αυξήσεις τιμών σε βασικά είδη, η «Αριστερή Πρωτοβουλία Διαλόγου και Δράσης  Πατρών» θίγει τις αντεργατικές πολιτικές, την διάλυσης της δημόσιας εκπαίδευσης, την ενεργειακή φτώχεια, τη συρρίκνωση ελευθεριών κ.ά.

Η Ριζοσπαστική και Αντικαπιταλιστική Αριστερά, αναζητώντας έναν άλλο δρόμο κοινωνικής οργάνωσης έφερε τη δημιουργία της «Αριστερής Πρωτοβουλίας Διαλόγου και Δράσης», μια προσπάθεια συμβολής στην ανασύνταξη του λαϊκού κινήματος, του ενωτικού οργανωμένου πολιτικού διαλόγου και την κοινής δράσης, με την ισότιμη συμμετοχή ανένταχτων αγωνιστών και οργανωμένων δυνάμεων δίνοντας τον πρώτο λόγο σε εργαζόμενους, γυναίκες, νεολαία και τη μαχόμενη διανόηση.

Για σήμερα (6 μ.μ.) υπάρχει πρόσκληση, για τα παραπάνω, στην Αγορά Αργύρη της Πάτρας, σε συνάντηση με εισηγητές του Κ. Λαπαβίτσα και Χ. Τουλιάτο.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις – νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: