Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Ασημένιο βραβείο για το «ladi» της Τσουδέρος ΕΠΕ, στο Διεθνή διαγωνισμό της Νέας Υόρκης
Ασημένιο βραβείο για το «ladi» της Τσουδέρος ΕΠΕ, στο Διεθνή διαγωνισμό της Νέας Υόρκης

Ασημένιο βραβείο για το «ladi» της Τσουδέρος ΕΠΕ, στο Διεθνή διαγωνισμό της Νέας Υόρκης


Παρακάτω παρατίθεται αναλυτικά  η σχετική ανακοίνωση:
Μια παγκόσμια τιμητική διάκριση  ποιότητας   για την ΤΣΟΥΔΕΡΟΣ ΕΠΕ  έρχεται για πρώτη  φορά να επιβραβεύσει  την πολυετή προσπάθεια  της εταιρείας , για την παραγωγή και προσφορά εξαιρετικής ποιότητας   Κρητικού  ελαιολάδου .

 Το  Κρητικό  εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο LADI , έλαβε  το πρώτο του ασημένιο βραβείο  ποιότητας τον Διεθνή διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στην Μητρόπολη της Νέας Υόρκης ,NYIOOC 2020.

  Η ΤΣΟΥΔΕΡΟΣ ΕΠΕ  είναι η Τρίτη γενιά μιας μακράς οικογενειακής ιστορίας, στην    παραγωγή συσκευασία και εξαγωγή  εξαιρετικού  παρθένου ελαιόλαδου, και Βιολογικού ελαιόλαδου στο Ρέθυμνο .  Η εταιρεία φημίζεται για την υψηλή ποιότητα προϊόντων που παράγει μέσα από το  υπερσύγχρονο ελαιοτριβείο που διαθέτει καθώς και  από το  πλήρως εξοπλισμένο συσκευαστήριο .

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία σχεδίασε σειρές από τυποποιημένα προϊόντα που παρουσιάζονται για πρώτη χρονιά στις Παγκόσμιες αγορές,   με αποκλειστικό στόχο, την απόλυτη ικανοποίηση του δικτύου ανάπτυξης που περιλαμβάνει συνεργάτες και τελικούς  καταναλωτές.

Η εταιρεία συμμετείχε για πρώτη φορά στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, ενώ η στρατηγική ανάπτυξης που θα συνεχιστεί περιλαμβάνει συμμετοχή σε μεγάλους διαγωνισμούς ποιότητας με στόχο την ποιοτική βράβευση  των προϊόντων της.

Για πληροφορίες:

Παπαϊωάννου Κατερίνα  E: info@creativemilestones.com

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: