Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αθηναΐς Νέγκα για τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της: Αν παραμείνουμε παντρεμένοι κι εγώ είμαι 60 κι αυτός 45 θα είναι πρόβλημα
Αθηναΐς Νέγκα για τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της: Αν παραμείνουμε παντρεμένοι κι εγώ είμαι 60 κι αυτός 45 θα είναι πρόβλημα

Αθηναΐς Νέγκα για τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της: Αν παραμείνουμε παντρεμένοι κι εγώ είμαι 60 κι αυτός 45 θα είναι πρόβλημα«Σαφώς υπάρχει άγχος όταν ο σύζυγός σου είναι μικρότερος»

Τις φοβίες εξέφρασε χωρίς να κρυφτεί η Αθηναΐς Νέγκα σχετικά με τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύζυγό της, ο οποίος είναι κατά πολύ νεότερός της.

«Με πείραζε η λεύκη, ήταν κάτι που έκρυβα, με το οποίο δεν αισθανόμουν πάρα πολύ άνετα. Τον τελευταίο καιρό νομίζω είναι κάτι το οποίο έχω ξεπεράσει, χωρίς να το έχω ξεπεράσει απόλυτα. Ακόμα και τώρα στον δρόμο σε κοιτάζει κάποιος και προσπαθεί να καταλάβει αν έχεις καεί ή αν έχεις πάθει κάτι», είπε η Αθηναΐς Νέγκα στην εκπομπή «Ελένη» του Mega και συνέχισε ως εξής:

«Οι περισσότερες συνεντεύξεις που κάνω είναι για τι λεύκη. Με ρωτάνε δύο πράγματα, ‘Έχετε λεύκη;’ και ‘Ο άντρας σας είναι νεότερος’. Τίποτα άλλο δεν τους ενδιαφέρει, είναι μόνο αυτό».

Για τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της η Αθηναΐς Νέγκα, παραδέχτηκε: «Μέχρι στιγμής νομίζω ότι ψιλοπερνάει. Αν συνεχίσουμε να είμαστε παντρεμένοι κι εγώ είμαι 60 κι αυτός 45, θα είναι πρόβλημα. Σαφώς υπάρχει άγχος όταν ο σύζυγός σου είναι μικρότερος γιατί σκέφτεσαι ότι εγώ μεγαλώνω, βλέπω τα σημάδια επάνω μου, άρα θα τα βλέπει κι αυτός».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: