Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Audi Q6 e-tron: Τελικές δοκιμές στον αρκτικό κύκλο – Auto-moto-Νέα
Audi Q6 e-tron: Τελικές δοκιμές στον αρκτικό κύκλο - Auto-moto-Νέα για Auto-moto,αθλητικά,Νέα και ειδήσεις live,news,Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Εξελίξεις για βενζίνη,diesel,υβριδικά,Formula1,Αυτοκίνητο,Auto - Moto news,auto,moto,νέα

Audi Q6 e-tron: Τελικές δοκιμές στον αρκτικό κύκλο – Auto-moto-Νέα


Η Audi θα παρουσιάσει περισσότερα από 20 νέα μοντέλα μέχρι το 2025 – περισσότερα από δέκα από τα οποία θα είναι ηλεκτρικά.

Το Audi Q6 e-tron είναι μόνο η αρχή της μεγαλύτερης επίθεσης που αφορά στα μοντέλα της στην ιστορία της μάρκας με τα τέσσερα δαχτυλίδια.

Η μελλοντική σειρά μοντέλων Q6 e-tron σηματοδοτεί την απαρχή της ηλεκτρικής κινητικότητας στην έδρα της Audi στο Ingolstadt. Μια εσωτερική μονάδα συναρμολόγησης μπαταριών υποστηρίζει τη δέσμευση της Audi για την ηλεκτρική κινητικότητα.

Η Audi δοκιμάζει επί του παρόντος το πρωτότυπο Q6 e-tron, που προορίζεται για παραγωγή, στο μακρινό Ευρωπαϊκό βορρά υπό αυστηρούς κανόνες ασφαλείας. Η μελλοντική σειρά μοντέλων είναι η πρώτη που θα κατασκευαστεί με τη νέα τεχνολογική πλατφόρμα Premium Platform Electric (PPE).

Με το 800 Volt ηλεκτρικό σύστημα, τους ισχυρούς και αποδοτικούς ηλεκτροκινητήρες, ένα καινοτόμο σύστημα διαχείρισης μπαταριών και φόρτισης και μια καινούρια αρχιτεκτονική ηλεκτρονικών συστημάτων, το πρωτότυπο Q6 e-tron σηματοδοτεί το επόμενο σημαντικό βήμα στην ηλεκτροκίνηση και την ψηφιοποίηση της γκάμας μοντέλων της Audi.

Η επερχόμενη σειρά μοντέλων Q6 e-tron, η οποία διατίθεται σε εκδόσεις αμαξώματος SUV και Sportback, αντιπροσωπεύει τη βιώσιμη παραγωγή, την αναβάθμιση των δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού στην εγκατάσταση του Ingolstadt και το ηλεκτρικό μέλλον της εταιρείας.

Η Audi μεταμορφώνεται με γρήγορο ρυθμό σε κορυφαίο connected πάροχο, πλήρως ηλεκτρικής premium κινητικότητας. Και το κάνει αυτό πάνω σε ισχυρά οικονομικά θεμέλια: Ο όμιλος Audi έκλεισε το οικονομικό έτος 2022 με αποτελέσματα ρεκόρ.

«Η στρατηγική μας Vorsprung 2030 παρέχει τις σωστές απαντήσεις, ακόμη και σε περιόδους πολλαπλών κρίσεων», λέει ο Markus Duesmann, Διευθύνων Σύμβουλος της AUDI AG. «Εστιάζουμε πλήρως στη βιωσιμότητα και προωθούμε συστηματικά την ψηφιοποίηση και την ηλεκτροκίνηση των προϊόντων μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Final Edition του Audi TT σηματοδοτεί το τέλος μετά από 25 χρόνια
Το Audi RS 6 Avant της ΜΤΜ, τα έχει… 1.001!
Audi Q3: Πέντε λόγοι που το κάνουν να ξεχωρίζει

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: