Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Αυγερινοπούλου: Δήλωση για τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας

Αυγερινοπούλου: Δήλωση για τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συμπολίτες μου για τη στήριξή τους και συνεχίζουμε.

Ένας χρόνος κυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία είναι ένας χρόνος αξιόπιστης διακυβέρνησης με επίκεντρο τον άνθρωπο. Ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις και τα μεγάλα καλέσματα της χώρας μας με υπευθυνότητα, εργατικότητα και ειλικρίνεια. Κοιτάμε στα μάτια τον πολίτη που γνωρίζει ότι τιμούμε το νέο κοινωνικό συμβόλαιο που υπογράψαμε μαζί του στις 7 Ιουλίου του 2019.  Υλοποιούμε στην πράξη την βιώσιμη ανάπτυξη με σεβασμό στην υγεία μας, το περιβάλλον, τη βιώσιμη αγροτική παραγωγή. Ο πρόεδρος μας, Κυριάκος Μητσοτάκης καθοδήγησε με ασφάλεια τη χώρα στη νέα κανονικότητα.

Η τωρινή μας πρόκληση είναι να δημιουργήσουμε για όλους, και ειδικά για τους νέους μας,  περισσότερες θέσεις εργασίας και συνθήκες μιας ποιοτικά ανώτερης καθημερινότητας. Ειδικά για εμάς, τους βουλευτές της Περιφέρειας, όπως η Ηλεία, η μεγάλη μας πρόκληση είναι η επίτευξη της περιφερειακής ανάπτυξης. Με καθημερινή και συστηματική προσπάθεια οδηγούμε τους νομούς μας σε νέα ανάπτυξη. Το δεύτερο έτος της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ακόμα καλύτερο!

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: