Αυγερινοπούλου: "Γενναία μέτρα στήριξης για τα νοικοκυριά, τους αγρότες και τις επιχειρήσεις"
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αυγερινοπούλου: “Γενναία μέτρα στήριξης για τα νοικοκυριά, τους αγρότες και τις επιχειρήσεις”
Αυγερινοπούλου: "Γενναία μέτρα στήριξης για τα νοικοκυριά, τους αγρότες και τις επιχειρήσεις" - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Αυγερινοπούλου: “Γενναία μέτρα στήριξης για τα νοικοκυριά, τους αγρότες και τις επιχειρήσεις”

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1996


Η Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής και Βουλευτής Ν. Ηλείας δήλωσε τα εξής:

«Ενόψει των αυξήσεων στις τιμές ενέργειας σε παγκόσμιο επίπεδο, η Κυβέρνηση λαμβάνει, για άλλη μια φορά, γενναία μέτρα στήριξης για τα νοικοκυριά, τους αγρότες και τις επιχειρήσεις. Δεν επιτρέπει το κόστος αυτό να μετακυλήσει στους τελικούς καταναλωτές ρεύματος, αλλά συμβάλλει το ίδιο το Κράτος με 400.000.000 ευρώ, ώστε να καλύψει σημαντικό μέρος της διαφοράς που προκύπτει από την παγκόσμια αύξηση των τιμών ενέργειας, ευρισκόμενη δίπλα τον πολίτη έμπρακτα και ουσιαστικά.

Παράλληλα η Κυβέρνηση στηρίζει το πιο ευρύ πρόγραμμα δημιουργίας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, οι οποίες, όχι μόνο αποτελούν καθαρές πηγές ενέργειας συμβάλλοντας σε ένα υγιές φυσικό περιβάλλον και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, αλλά θα μπορέσουν να συμβάλλουν, μεταξύ άλλων, και στην στήριξη των νοικοκυριών, των αγροτών και των επιχειρήσεων από αντίστοιχες αυξήσεις στο μέλλον».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: