ΝΕΑ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Αύριο Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Κατάκολο η τελετή απονομής τιμητικής διάκρισης στην οικογένεια Λάτση

Αύριο Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Κατάκολο η τελετή απονομής τιμητικής διάκρισης στην οικογένεια Λάτση

Αύριο Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Κατάκολο η τελετή απονομής τιμητικής διάκρισης στην οικογένεια Λάτση, σύμφωνα και με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου.

Η απόφαση, ως γνωστόν, προβλέπει την απονομή του χρυσού κλειδιού της πόλης, ενώ από το Λιμενικό Ταμείο θα γίνει και η επίσημη ονοματοδοσία του λιμανιού σε «Γιάννης Λάτσης».

Ωστόσο, απορίες προκαλεί το γεγονός ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η ανακοινωθείσα από τον δήμαρχο Πύργου Γαβρίλη Λιατσή η σημερινή τελετή στο δημαρχείο για την απονομή του χρυσού κλειδιού της πόλης και θα γίνουν όλα αύριο στις 4 το απόγευμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια Λάτση έχει ζητήσει να γίνει μία λιτή εκδήλωση, χωρίς πανηγυρισμούς.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, εκπρόσωποι της οικογένειας θα παρευρεθούν στην τελετή. Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι η παιδική χαρά στην πλατεία Κατακόλου που χρηματοδοτήθηκε από την οικογένεια Λάτση, ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: