Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αυτές είναι οι τελευταίες τιμές για το 2020 στο ελαιόλαδο
Ανησυχεί η κάμψη 9% των εξαγωγών Ιουνίου, πτώση 30% στα έλαια

Αυτές είναι οι τελευταίες τιμές για το 2020 στο ελαιόλαδο

Το 2020 μας αποχαιρέτησε. Διαβάστε που κυμάνθηκαν οι τιμές τις τελευταίες ημέρες του έτους. Οι τιμές που θα διαβάσετε αφορούν έξτρα παρθένα ελαιόλαδα ( έως 0,3 ). Ανάλογα με την ποιότητα του ελαιολάδου κάθε παραγωγού, οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς προς τα επάνω ( 5 έως 10 λεπτά του ευρώ) από εκείνες που γράφουμε.

Δεν πρέπει να γίνονται παρεξηγήσεις καθώς διαφορετικές τιμές δεν δίνονται μόνο μεταξύ περιοχών αλλά και …γειτονικών ελαιοτριβείων.

Για τα έξτρα παρθένα λοιπόν, οι τιμές ex-factory, βυτίου, στην πόρτα του ελαιοτριβείου/ελαιουργείου κινούνται στα εξής επίπεδα:

-Η Μεσσηνία κέρδισε από 0,5 έως 10 λεπτά και οι αγοραπωλησίες διεξάγονται μεταξύ 2,50 και 2,60 €/κιλό

-Η Κρήτη ανέβηκε κατά 10 λεπτά του ευρώ και οι αγορές είναι στην περιοχή του 2,60-2,70€ με τις υψηλότερες τιμές στα Χανιά

-Η Λακωνία διατηρεί το επίπεδο του 2,70€/κιλό.

Θέλουμε να σας θυμίσουμε ότι όπως στα υπόλοιπα προϊόντα, έτσι και στο λάδι επικρατεί ο νόμος της ελεύθερης αγοράς. Ο καθένας αποφασίζει μόνος του σε ποια τιμή θα πουλήσει ή όχι…

Αποποίηση ευθύνης: Οι παραπάνω πληροφορίες προέρχονται από αξιόπιστες πηγές και έχουν διασταυρωθεί για την ορθότητά τους. Ωστόσο, κατ΄ουδένα τρόπο δεν πρέπει να θεωρηθούν ως συμβουλές εμπορικών πράξεων για τις οποίες το iliakanea.gr και ο συντάκτης δεν φέρουν οποιαδήποτε ευθύνη.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: