Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που οι Τούρκοι τρέμουν το “Ραφάλ”

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που οι Τούρκοι τρέμουν το “Ραφάλ”

Γνωρίστε το nEUROn…

Όλοι όσοι ασχολούνται με τα θέματα στρατιωτικών εξοπλισμών συμφωνούν ότι το γαλλικό αεροσκάφος “Ραφάλ” είναι από τα πιο ολοκληρωμένα μαχητικά, που ενσωματώνουν τις περισσότερο σύγχρονες τεχνολογίες.

Το ραντάρ του, που μπορεί να ανιχνεύει από πολύ μεγάλες αποστάσεις τα εχθρικά αεροπλάνα παθητικά, χωρίς δηλαδή να φανερώνει την παρουσία του στον εχθρό.

Αλλά δεν σταματά εκεί. Μπορεί να εξαπολύει και ηλεκτρονικές επιθέσεις στα αντίπαλα ραντάρ(!!!) χάρη στην συνεργασία του με το SPECTRA (ηλεκτρονικό σύστημα αυτοπροστασίας που κάνει …θαύματα) και τον αισθητήρα IRIST.

Πρακτικά αυτά σημαίνουν ότι οι πιλότοι στα τουρκικά F – 16 δεν θα προλαβαίνουν να καταλάβουν πως καταρρίφθηκαν…

Τώρα, εάν προσθέσετε και τη δυνατότητά τους να εξαπολύουν τον υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό πύραυλο METEOR (ακτίνας 110km) μπορείτε να αντιληφθείτε τον φόβο των Τούρκων πασάδων.

Θα βλέπουν τα τουρκικά αεροπλάνα να καταρρίπτονται στην Μικρά Ασία, πριν προλάβουν να βγουν στο Αιγαίο, από ένα αεροσκάφος που θα παραμένει μακριά, αθέατο και υπό την προστασία του ελληνικού συστήματος αντιαεροπορικής άμυνας, του πιο πυκνού στην Ευρώπη!

Και εάν όλα αυτά σας φαίνονται αρκετά για να αγοράσουμε τα “Ραφάλ” χωρίς δεύτερη σκέψη, σας λέμε ότι υπάρχει και άλλος λόγος.

Πολύ καλύτερος. Και είναι αυτός που κάνει τον Ερντογάν και τους στρατηγούς στην Άγκυρα να έχουν χάσει τον ύπνο τους. Το όνομά του nEUROn.

Είναι ένα μη επανδρωμένο πολεμικό αεροσκάφος, μήκους 10 μέτρων, κατασκευασμένο σε σχήμα W και χωρίς ουρά, για να έχει “στελθ” ιδιότητες. Δηλαδή, να μην ανιχνεύεται από τα εχθρικά ραντάρ. Αυτό το “περίεργο” ιπτάμενο σκάφος, σχεδιάστηκε για να ελέγχεται από τον πιλότο του “Ραφάλ” και να πετάει πολύ πιο μπροστά.

Το nEUROn δηλαδή, θα διεισδύει στην εχθρική περιοχή και θα καταστρέφει τον στόχο στο έδαφος με τα όπλα που ΄μεταφέρει.

Και όλα αυτά, ενώ το “Ραφάλ” θα παραμένει αρκετά μακριά, ασφαλές από την εχθρική αεράμυνα και κάνοντας ηλεκτρονικό πόλεμο στα εχθρικά ραντάρ, ανοίγοντας τον δρόμο στο nEUROn, το οποίο έτσι και αλλιώς επειδή είναι “στελθ” είναι δύσκολο να εντοπιστεί και να καταρριφθεί.

Κάπως έτσι, εάν χρειαστεί, θα εξουδετερωθούν οι S – 400 και ότι άλλο πρέπει να εξουδετερωθεί…

Και κάτι τελευταίο. Επειδή η ακτίνα δράσης των “Ραφάλ” είναι πολύ μεγάλη για τα ελληνικά δεδομένα, μας τελείωσε και το “η Κύπρος είναι μακριά”. Τώρα πια είναι πολύ κοντά και οι …”δικαιολογίες” μας τελείωσαν.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: