Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Battle of the Couples: Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Battle of the Couples: Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Το πολυαναμενόμενο ψυχαγωγικό reality του Alpha, κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, στις 21.00

Πρόκειται για ένα φορμάτ που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα δοκιμάσει 12 ζευγάρια, τις μεταξύ τους σχέσεις, αλλά και τα θεμέλια της αγάπης τους.

Το Battle of the Couples έχει κάποια πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από οτιδήποτε έχουμε δει έως τώρα! Οι συμμετέχοντες μπαίνουν στη βίλα ως ζευγάρια, δεν τους λείπει το φαγητό ή οτιδήποτε άλλο και ζουν σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον με όλες τις ανέσεις. Όμως, για να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος και να φύγουν με το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι! Η σχέση τους πρέπει να στηρίζεται σε 6 βασικά θεμέλια!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ-ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ-ΑΦΟΣΙΩΣΗ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΝΤΟΧΗ. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις δοκιμασίες του BOTC, που στηρίζονται σε αυτά ακριβώς τα θεμέλια. Στη διάρκεια αυτής της περιπέτειας, τα ζευγάρια, θα κάνουν συμμάχους κι εχθρούς, θα χαράξουν στρατηγική και θα καταλάβουν ότι στο τέλος μπορούν να στηριχθούν μόνον ο ένας στον άλλο!

Τα ζευγάρια

Ο τηλεθεατής θα ταυτιστεί με τα ζευγάρια και αυτό ακριβώς είναι το ενδιαφέρον του νέου reality του Alpha: Τα ζευγάρια είναι νέοι άνθρωποι που βλέπουμε πρώτη φορά στην τηλεόραση και μπορούμε να δούμε τον εαυτό μας σε αυτά και τις αληθινές σχέσεις τους. Επίσης οι δοκιμασίες δεν εξαντλούν τα ζευγάρια, ούτε παλεύουν για τα προς το ζην, αλλά μόνο για να μην χάσουν ή να κερδίσουν περισσότερα χρήματα. Ορισμένα από τα ζευγάρια που θα συμμετέχουν στο reality έχουν ήδη βγει στη δημοσιότητα. Έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά κι εκτός Ελλάδος, και θα βάλουν την αγάπη τους πάνω από κάθε δοκιμασία ώστε να κερδίσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο και να γίνουν το ζευγάρι της χρονιάς!

Παναγιώτης Βασιλάκος και Σάσα Σταμάτη

Ο Παναγιώτης και η Σάσα έχουν δύο πολύ ξεχωριστούς ρόλους στο reality, με τον πρώτο να είναι ο παρουσιαστής του Battle of the Couples, εκείνος που θα τους παρουσιάζει τις δοκιμασίες που θα κληθούν να βγάλουν εις πέρας, θα τους κόβει τα βραχιόλια στην Τελετή των Βραχιολιών, αλλά παράλληλα θα είναι στο πλευρό τους και θα τους εμψυχώνει. Η Σάσα από την άλλη, ως couples’ coach θα βρίσκεται στη βίλα, σε έναν ρόλο – κλειδί, για τον οποίο θα πρέπει να έρθει πολύ κοντά με όλα τα ζευγάρια και να τα κάνει να την εμπιστευτούν. Είναι ο άνθρωπός τους, αυτή στην οποία θα ανοίγονται, αλλά ταυτόχρονα και εκείνη η οποία θα τους αναθέτει τις πιο διασκεδαστικές δοκιμασίες για να κερδίσουν περισσότερα χρήματα. Τέλος, η Σάσα θα τους βοηθά να διοργανώσουν τα πιο φαντασμαγορικά και hot θεματικά πάρτι, στη βίλα του Battle of the Couples.

Η Συγκλονιστική Αρένα

Το τρέιλερ του Battle of the Couples έδωσε μία πρώτη γεύση από το τι θα ακολουθήσει στο νέο ψυχαγωγικό σόου του Alpha που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 21:00. Οι σκηνές με τα αγωνίσματα στην Αρένα, εκεί όπου δοκιμάζονται τα θεμέλια της αγάπης του κάθε ζευγαριού, είναι εντυπωσιακές!

Το φουτουριστικό σκηνικό της αρένας του Battle of the Couples, εκτείνεται σε πάνω από 1500 τετραγωνικά μέτρα. Για την κατασκευή του μέσα σε μόλις 2,5 βδομάδες εργάστηκαν πάνω από 120 άτομα ενώ μεταφέρθηκαν επί τόπου 200 τόνοι άμμου προκειμένου να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να διεξαχθούν οι δοκιμασίες. Στο συγκεκριμένο σκηνικό έχουν δημιουργηθεί και 2 μικρές λίμνες που φιλοξενούν τις πλωτές εξέδρες για τη διεξαγωγή της Τελετής των Βραχιολιών.

Η «Τελετή των Βραχιολιών»

Τα βραχιόλια είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο σε όλη τη διάρκεια της παραμονής των ζευγαριών στο reality. Κάθε ζευγάρι φορά από ένα γαλάζιο βραχιόλι με τα ονόματά τους κι έναν κεραυνό, ο οποίος συμβολίζει τη δύναμή τους μέσα στο παιχνίδι. Όσο φορούν το βραχιόλι είναι ασφαλείς. Στην Τελετή των Βραχιολιών, ο παρουσιαστής, Παναγιώτης Βασιλάκος, θα κόβει τα βραχιόλια των ζευγαριών που κινδυνεύουν να αποχωρήσουν και θα πρέπει να αγωνιστούν για την παραμονή τους.

Τα ζευγάρια που θα πηγαίνουν σε διαδικασία αποχώρησης προκύπτουν από την απόδοσή τους στις δοκιμασίες της εβδομάδας, αλλά και από την ανοιχτή ψηφοφορία των αντιπάλων τους.

Τα ζευγάρια που δε φορούν πια τα βραχιόλια τους, γνωρίζουν ότι δεν έχουν προστασία κι ότι μπορεί να μην επιστρέψουν ξανά στην βίλα του Battle of the Couples, χάνοντας ταυτόχρονα ό,τι ποσό έχουν μέχρι εκείνη την ώρα στο λογαριασμό τους!

Το «Ζευγάρι της Εβδομάδας»

Κάθε εβδομάδα, δύο ζευγάρια θα οδηγούνται στην Τελετή των Βραχιολιών, όπου ο Παναγιώτης θα τους κόβει τα βραχιόλια και θα πρέπει να αγωνιστούν στη δοκιμασία αποχώρησης προκειμένου να κερδίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Το ζευγάρι που θα αποχωρεί, θα διαλέγει ένα ζευγάρι από αυτά που παραμένουν στο Battle of the Couples, το οποίο και θα παίρνει τον τίτλο του «Ζευγαριού της Εβδομάδας». Τι προνόμια αποκτά ένα ζευγάρι έχοντας αυτό τον τίτλο;

Θα τα μάθουμε όλα στην πρεμιέρα.

Battle of the Couples, πρεμιέρα την Πέμπτη στις 21.00, στον Alpha.

ΠΗΓΗ protothema.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: