Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Χ.Μιχαλακόπουλος:”Η απαξιωτική συμπεριφορά του Υπουργού κ. Καραμανλή έναντι της Πρωτεύουσας της Ηλείας συνεχίζεται”

Χ.Μιχαλακόπουλος:”Η απαξιωτική συμπεριφορά του Υπουργού κ. Καραμανλή έναντι της Πρωτεύουσας της Ηλείας συνεχίζεται”

Η απαξιωτική συμπεριφορά του Υπουργού κ. Καραμανλή έναντι της Πρωτεύουσας της Ηλείας συνεχίζεται

Διαβάζουμε σε MME της Αχαϊκής Πρωτεύουσας ότι, έκλεισε το ραντεβού του Δήμαρχου Πατρέων κ. Πελετίδη με τον Υπουργό κ. Καραμανλή για την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2019. Μάλιστα οι αναφορές κάνουν λόγο ότι στα θέματα συζήτησης είναι και το μεγάλο «αγκάθι» όλης της Νοτιοδυτικής Ελλάδας, ο κλειστός αυτοκινητόδρομος Πατρών-Πύργου.

Τα μεγάλα ερωτήματα που απορρέουν από αυτή την είδηση είναι:

α) Για πόσο καιρό ακόμα ο Υπουργός θα απαξιώνει 50.000 κόσμο που εκφράζονται, είτε το θέλει αυτός ή εμείς ή οποιοσδήποτε άλλος, από τον Πρώτο πολίτη του Δήμου; Μήπως τελικά έχει κάποιο πρόβλημα με το θεσμό της  Δημοκρατίας και τις εκλογές, και θα ήθελε να ορίζει ανάλογα με τα γούστα του αυτός τους Δήμαρχους ή να τους δίνει “ραβασάκια” το τι θα πουν και πως θα συμπεριφερθούν, ανάλογα με τα γούστα του;

 β) Οι υπόλοιποι Δήμαρχοι και Βουλευτές του Νομού τι έχουν να πουν για αυτό; Το αποδέχονται; Το καταπίνουν;  Έχουν τελικά δική τους γνώμη ή εδώ έχει θέση το ανέκδοτο που λέει «φυσικά και μπορείς να έχεις γνώμη, αρκεί αυτή να είναι η γνώμη του προϊσταμένου σου όταν βγεις από το γραφείο του»

γ) Τελικά ο κάθε Υπουργός ή Ειδικός γραμματέας ή οποιοσδήποτε Άρχων θεωρεί τσιφλίκι του το τομέα που προΐσταται ή είναι όλου του λαού (όπως είναι υποχρεωμένος);

Σε κάθε περίπτωση το αρραγές Ηλειακό μέτωπο πρέπει να συνταχθεί άμεσα και να είναι αποφασιστικό και γρήγορο. Να μην γίνει πράξη ο στίχος του τραγουδιού που λέει: «Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για εμένα χωρίς εμένα».

Χάρης Βασ. Μιχαλακόπουλος

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: