Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
«Χαμηλότερο πλαφόν στα PCR τεστ θα ευνοούσε μόνον τις μεγάλες αλυσίδες» απαντά ο Άδωνις στον Πολάκη
«Χαμηλότερο πλαφόν στα PCR τεστ θα ευνοούσε μόνον τις μεγάλες αλυσίδες» απαντά ο Άδωνις στον Πολάκη

«Χαμηλότερο πλαφόν στα PCR τεστ θα ευνοούσε μόνον τις μεγάλες αλυσίδες» απαντά ο Άδωνις στον Πολάκη

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1996


Νέα κόντρα μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη πυροδότησε το πλαφόν των 47 ευρώ στα τεστ PCR.

Ο υπουργός Ανάπτυξης μέσω twitter, σχολίασε ότι ο Παύλος Πολάκης «στο μίσος του για μένα δεν διαβάζει καν τις ανακοινώσεις των συναδέλφων του γιατρών που εξηγούν γιατί το πλαφόν στα 47€ είναι σωστό και το γιατί χαμηλότερα θα ευνοούνται μόνον οι μεγάλες Αλυσίδες. Να τον χαίρονται!».

Ο κ. Γεωργιάδης παρέθεσε δελτίο τύπου πέντε πανελλήνιων ομοσπονδιών, στο οποίο αναφέρουν ότι «σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατή η συμπίεση του κόστους για ένα απλό βιοπαθολογικό εργαστήριο κάτω από τα 35-40 ευρώ προ φόρων».

Ο Παύλος Πολάκης υπήρξε Αν. Υπουργός Υγείας και είναι γιατρός. Στο μίσος του για μένα δεν διαβάζει καν τις ανακοινώσεις των συναδέλφων του γιατρών που εξηγούν γιατί το πλαφόν στα 47€ είναι σωστό και το γιατί χαμηλότερα θα ευνοούνται μόνον οι μεγάλες Αλυσίδες. Να τον χαίρονται! pic.twitter.com/G7yUwBLquF

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) January 8, 2022

Νωρίτερα, ο κ. Πολάκης είχε καταφερθεί με πολύ σκληρή γλώσσα κατά του υπουργού Ανάπτυξης.

«ΛΑΔΕΜΠΟΡΑ» της κατοχής,ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ,πήρες τηλέφωνο το δήμαρχο Συκεών Νέαπολης ,το Σιμο Δανιηλίδη,να τον μαλώσεις,επειδή κατάφερε να προσφέρει στους δημότες του το pcr test με 27 ευρώ αντί για 47 που έβαλες εσυ και καλά «ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ»;;;;(για τους δημότες δωρεάν ήταν ο δημος τα προμηθεύτηκε τόσο)
ΤΙ ΑΙΣΧΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕ ΤΗΛΕΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗ και ΠΩΛΗΤΗ ΝΑΝΟΓΙΛΕΚΩΝ!!!
Θα μείνεις στην ιστορία ως ένα από τα πιο ΕΛΕΕΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ,της πολιτικής ιστορίας αυτού του τοπου!!» έγραψε στο Facebook.

 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: