Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Χαμόγελο του παιδιού: Η εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» ξεναγεί στους χώρους της παιδιά του Οργανισμού
Χαμόγελο του παιδιού: Η εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» ξεναγεί στους χώρους της παιδιά του Οργανισμού - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Χαμόγελο του παιδιού: Η εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» ξεναγεί στους χώρους της παιδιά του Οργανισμού

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου, παιδιά του Οργανισμού επισκέφτηκαν με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία, τη δεύτερη αρχαιότερη εφημερίδα στην Ελλάδα, την καθημερινή εφημερίδα του Πύργου Ηλείας, «ΠΑΤΡΙΣ», η οποία ιδρύθηκε το 1902 από τον δημοσιογράφο Λεωνίδα Βαρουξή.

Η επίσκεψή μας ξεκίνησε από το πιεστήριο, εκεί όπου γίνεται η διαδικασία εκτύπωσης της εφημερίδας, ενώ στη συνέχεια επισκεφτήκαμε τον χώρο του ραδιοφώνου όπου παρακολουθήσαμε παρουσίαση ραδιοφωνικής εκπομπής και δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά να χαιρετήσουν ζωντανά τους ακροατές. Στη συνέχεια μας ξενάγησαν, προς έκπληξη των παιδιών, και στα πλατό που πραγματοποιούνται οι εκπομπές.

Οι δημοσιογράφοι που μας υποδέχτηκαν, ήταν ευδιάθετοι και φιλόξενοι, και μας ξενάγησαν σε όλους τους χώρους, παρέχοντας στα παιδία πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον χώρο της έντυπης ενημέρωσης αλλά και της ραδιοφωνίας.

– PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: