Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
“Χαμός” στις Η.Π.Α. με χιλιάδες υποστηρικτές του Τραμπ να “πολιορκούν” το Καπιτώλιο – Συνεχίζουν να καταφθάνουν περισσότεροι…

“Χαμός” στις Η.Π.Α. με χιλιάδες υποστηρικτές του Τραμπ να “πολιορκούν” το Καπιτώλιο – Συνεχίζουν να καταφθάνουν περισσότεροι…

του Δημήτρη Παπαφώτη

Πολλές χιλιάδες υποστηρικτές του Τραμπ άκουσαν στο κάλεσμά του και συγκεντρώθηκαν έξω από το Καπιτώλιο. Εκεί ο Ντόναλντ Τραμπ έβγαλε λόγο, στον οποίο υποστήριξε ότι εκείνος νίκησε στις εκλογές και με εκλογική νοθεία προσπαθούν να οι Δημοκρατικοί να “κλέψουν” τη νίκη!

Υποστήριξε ότι δεν θα σταματήσει ποτέ να αγωνίζεται. Στη συνέχεια αποχώρησε και οι υποστηρικτές του, εξαγριωμένοι από την αδικία που υποστηρίζουν ότι υπέστησαν, επιχείρησαν να μπουν στο κτίριο. Τότε απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις, για να επιστρέψουν λίγο αργότερα.

Το ανησυχητικό είναι ότι όσο περνάει η ώρα, αντί οι διαδηλωτές να αποχωρούν, καταφθάνουν συνεχώς περισσότεροι από όλες τις πλευρές της πόλης, όπως αναφέρουν οι παρόντες δημοσιογράφοι.

Την ίδια ώρα Ρεπουμπλικανοί Γερουσιαστές καταθέτουν ενστάσεις για νοθεία ώστε να εμποδίσουν την διαδικασία ανακήρυξης του Τζο Μπάϊντεν ως Πρόεδρο των ΗΠΑ. Η σημερινή διαδικασία που όλες τις προηγούμενες φορές ήταν μια απλή και ανιαρή “τελετή” όλα δείχνουν ότι θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην Αμερικανική Ιστορία και ίσως στην Παγκόσμια!

Με πηγές από διεθνή τηλεοπτικά δελτία ενημέρωσης

(upd) Νεότερη Ενημέρωση Οι υποστηρικτές του Τραμπ έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και εισέβαλαν μέσα στο Καπιτώλιο! Χιλιάδες έχουν κατακλύσει μέσα και έξω από το κτίριο. Πολλές αίθουσες έχουν εκκενωθεί για λόγους ασφαλείας… Αναμφίβολα μια ιστορική ημέρα για τις ΗΠΑ και για την Δημοκρατία!

Δείτε τα γεγονότα ζωντανά με ένα κλικ εδώ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: