Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Χανιά: Τραγωδία με 4χρονη πρόσφυγα που πέθανε από αφυδάτωση – Είχε πέσει σε κώμα
Χανιά: Τραγωδία με 4χρονη πρόσφυγα που πέθανε από αφυδάτωση – Είχε πέσει σε κώμα

Χανιά: Τραγωδία με 4χρονη πρόσφυγα που πέθανε από αφυδάτωση – Είχε πέσει σε κώμαΉταν σε πλοιάριο με μετανάστες

Τραγική κατάληξη είχε προσπάθεια για να σωθεί μια 4χρονη στα Χανιά. Έγινε επιχείρηση αεροδιακομιδής ενός παιδιού από τα νότια της Κρήτης προς το Νοσοκομείο Χανίων νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, αλλά δεν είχε αίσιο τέλος.

Η κατεπείγουσα μεταφορά του μικρού παιδιού έγινε με την συνδρομή ελικοπτέρου, το οποίο προσγειώθηκε απευθείας στο ελικοδρόμιο του Νοσοκομείου Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews το παιδάκι ήταν χωρίς τις αισθήσεις του, με τους γιατρούς να δίνουν πραγματική «μάχη», αλλά δυστυχώς παρά τις συνεχείς προσπάθειες με ΚΑΡΠΑ, δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το 4χρονο κοριτσάκι ήταν σε πλοιάριο με μετανάστες το οποίο είχε αποπλεύσει από τον Λίβανο με προορισμό την Ιταλία.

Ενώ το πλοίο ήταν νότια της Κρήτης, τελείωσαν τα τρόφιμα και το πόσιμο νερό με αποτέλεσμα το μικρό παιδί να υποστεί πλήρη αφυδάτωση και να πέσει σε κώμα. Ένα παραπλέον φορτηγό με σημαία Μάλτας που πλησίασε το πλοιάριο με τους μετανάστες, επιβίβασε το κοριτσάκι και προσπάθησαν να το κρατήσουν στην ζωή.

Παράλληλα ενημερώθηκε το κέντρο επιχειρήσεων του Λιμενικού και συντονίστηκε η επιχείρηση αεροδιακομιδής στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο ΤΕΠ το 4χρονο παιδί δεν ανέκτησε τις αισθήσεις του.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: