Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Χάρης Ρώμας για τον 53χρονο παιδόφιλο: «Εγώ τον έχω δει 5 φορές, αλλά ήταν κομβικές»
Χάρης Ρώμας για τον 53χρονο παιδόφιλο: «Εγώ τον έχω δει 5 φορές, αλλά ήταν κομβικές»

Χάρης Ρώμας για τον 53χρονο παιδόφιλο: «Εγώ τον έχω δει 5 φορές, αλλά ήταν κομβικές»«Αισθάνομαι ότι πρέπει να απολογηθώ για κάτι το οποίο είναι αυτονόητο»

Ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος έχει φωτογραφηθεί με τον βιαστή και μαστροπό της 12χρονης από τον Κολωνό, μίλησε στο «Πρωινό» και έδωσε την απάντησή του σε όσους τον επέκριναν για τη σχέση του με τον 53χρονο.

«Τον γνώριζα στα πλαίσια του φανατικού οπαδού και του θαυμαστή στο θέατρο. Οι άνθρωποι αυτού του τύπου που είτε για άλλοθι -ο γνωστός φερετζές-, είτε γιατί έχουν αυτό το «χτύπημα» να βρίσκονται κοντά σε προβεβλημένους ανθρώπους, ήταν συνέχεια γύρω μας. Εγώ τον έχω δει 5 φορές, αλλά ήταν κομβικές. Και σε προεκλογικές συγκεντρώσεις ήταν εκεί και φώναζε μετά μανίας. Εμείς τους φανατικούς οπαδούς τους θέλουμε, υπό αυτή την έννοια, όχι ότι ξέραμε την οικογενειακή του ζωή, υπήρχε η σύζυγος, υπήρχε το παιδί του… Μιλάμε για λίγες φορές.

Αισθάνομαι ότι πρέπει να απολογηθώ για κάτι το οποίο είναι αυτονόητο. Εμείς είμαστε άνθρωποι που απευθυνόμαστε στον κόσμο. Ήταν γύρω μας και τον λέγαμε φίλο επειδή εξέφραζε τον μεγάλο του θαυμασμό. Στο θέατρο είχε έρθει δύο φορές, μου είχε φέρει φωτογραφίες και από προηγούμενες παραστάσεις, ήταν θαυμαστής και έκοβε εισιτήρια. Φυσικά και θα τον αγκάλιαζα, όπως αγκαλιάζω τους πάντες.

Του είχα κάνει ένα σχόλιο στα social, πάνω σε αυτά τα πλαίσια. Μου είχε πει ότι κάνει και δωρεές και στο Σπίτι του ηθοποιού και καταχάρηκα», αναφέρει ο Χαρης Ρώμας.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: