Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Χωριά της Αχαΐας: Προβλήματα ύδρευσης στην καρδιά του καλοκαιριού | Ειδησεις
Χωριά της Αχαΐας: Προβλήματα ύδρευσης στην καρδιά του καλοκαιριού | Ειδησεις

Χωριά της Αχαΐας: Προβλήματα ύδρευσης στην καρδιά του καλοκαιριού | Ειδησεις


Νέα καταγγελία έφτασε στα γραφεία της «Π» για την ύδρευση στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας, αυτή τη φορά από εξαγριωμένους κατοίκους του Πετροχωρίου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι κάτοικοι, στον επαρχιακό δρόμο Πετροχωρίου-Βυθούλκα εδώ και περίπου ένα μήνα υπάρχει βλάβη σε αγωγό ύδρευσης, με αποτέλεσμα να τρέχει το νερό ποτάμι…

«Το αποκορύφωμα ήταν όταν οι κάτοικοι ήθελαν να πάνε στο κοιμητήριο να τιμήσουν τους αγαπημένους τους ανθρώπους ανάβοντας ένα κερί στα μνήματα τους εν όψει και της γιορτής του Δεκαπενταύγουστου και δεν μπορούσαν να περάσουν από τα νερά. Αναρωτιόμαστε τελικά, εδώ και ένα μήνα ο τοπικός πρόεδρος του Πετροχωρίου δεν έχει δει ή δεν έχει ενημερωθεί ώστε να μεριμνήσει για την αποκατάσταση της βλάβης;» τονίζει η επιστολή διαμαρτυρίας των κατοίκων που μεταβίβασε στην «Π» ο κ. Πέτρος Ντινόπουλος.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΛΕΜΙ

Την ίδια στιγμή, λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, στον Δήμο Ερυμάνθου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Διαμαντής Κανελλόπουλος εξέδωσε μακροσκελή ανακοίνωση για να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση του δικτύου ύδρευσης σε πολλά χωριά, καθώς όπως υποστηρίζει φέτος το καλοκαίρι παρατηρούνται διαρκώς προβλήματα, βλάβες και διακοπές νερού. Επιτιθέμενος στη δημοτική Αρχή Μπαρή, ο κ. Κανελλόπουλος είπε:

«Σας καλούμε λοιπόν, αντί να διοχετεύετε την ενέργειά σας στην εύρεση γελοίων δικαιολογιών που ούτε εσείς οι ίδιοι πιστεύετε, να δώσετε επιτέλους λύση στα προβλήματα ύδρευσης».

Αφορμή για την ανακοίνωση στάθηκαν τα προβλήματα στην υδροδότηση στο χωριό Γολέμι, όπου μας μετέφερε ο κ. Κανελλόπουλος ότι τις προηγούμενες ημέρες παρουσιάστηκε βλάβη στο δίκτυο και δεν είχαν νερό τα σπίτια, με αποτέλεσμα να χρειάζονται εμφιαλωμένα νερά ακόμα και για τις βασικές οικιακές λειτουργίες. «Νιώθετε υπερήφανοι για όσα συνέβησαν στις εγκαταστάσεις ύδρευσης στο Γολέμι Τριταίας και μάλιστα σε αυτές που κατασκευάστηκαν επί των ημερών σας;» είπε ο κ. Κανελλόπουλος απευθυνόμενος στη δημοτική Αρχή.

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: