Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Χωρίς νερό για ώρες κάτοικοι στο Επιτάλιο – Εξυπηρετούνται με μπουκάλια
Διακοπή υδροδότησης στην Ανδραβίδα - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Χωρίς νερό για ώρες κάτοικοι στο Επιτάλιο – Εξυπηρετούνται με μπουκάλια

Ένα ιδιαίτερο πρόβλημα στην καθημερινότητά τους καλούνται να αντιμετωπίσουν κάτοικοι του Επιταλίου, που σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν αλλά και τις εικόνες που κατέγραψε η εφ. «Πατρίς», τις περισσότερες ώρες της ημέρας δεν έχουν νερό στα σπίτια τους.

Βασικές ανάγκες, όπως είναι η καθαριότητα, το μαγείρεμα, η προσωπική υγιεινή και το πλύσιμο των ρούχων, δυστυχώς δεν είναι αυτονόητες για τους συγκεκριμένους ανθρώπους, που υποχρεούνται να εξυπηρετηθούν καθημερινά με μπουκάλες νερού, μικρές δεξαμενές, κατσαρόλες και λεκάνες.

Οι ίδιοι τονίζουν πως ζουν με αυτό το πρόβλημα εδώ και δύο χρόνια και ότι η μοναδική βοήθεια που έχουν λάβει είναι από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Γιάννη Μπαλάσκα, ενώ όσον αφορά τη ΔΕΥΑ Πύργου, η οποία είναι ενήμερη για το ζήτημα της ύδρευσης, έχει επισκεφτεί τους κατοίκους και τις οικίες τους στο Επιτάλιο, προσπαθώντας να βρει τη λύση του προβλήματος.

 «Δύο χρόνια ταλαιπωρούμαστε με το νερό. Γεμίζουμε το νερό για να κάνουμε μπάνιο, να πλύνω τα πιάτα, τα πλυντήριο το τροφοδοτώ με τα μπουκάλια. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Από τον πρόεδρο του χωριού δεν έχουμε παράπονο, έχει κάνει ενέργειες, όμως οι άλλοι μας κοροϊδεύουν» ανέφερε η Δήμητρα Τσατσούρη.

Από την πλευρά της η Δήμητρα Παναγοπούλου σημείωσε πως «εδώ στο Επιτάλιο δεν έχουμε νερό. Όλο το καλοκαίρι, ακόμα και το χειμώνα δεν υπάρχει νερό. Αγοράζουμε νερά για να δουλέψουν τα πλυντήρια, να πλυθούμε και να μαγειρέψουμε. Έχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα και δεν ενδιαφέρεται κανένας» ενώ η Καλλιόπη Πατσολιά υπογράμμισε πως «αγοράζουμε συνέχεια νερά. Έρχονται Χριστούγεννα και μας έχουν αφήσει στην τύχη μας και ζητάμε επιτέλους από τους αρμόδιους να κάνουν κάτι».

patris

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: