Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΧΡ. ΓΑΒΡΑΣ:Το Μηχανογραφικό… διέψευσε τις μικροπολιτικές επιδιώξεις, και τις απαράδεκτες διαθέσεις!

ΧΡ. ΓΑΒΡΑΣ:Το Μηχανογραφικό… διέψευσε τις μικροπολιτικές επιδιώξεις, και τις απαράδεκτες διαθέσεις!

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΕΠ ΗΛΕΙΑΣ ΧΡ. ΓΑΒΡΑΣ

Το Μηχανογραφικό… διέψευσε

τις μικροπολιτικές επιδιώξεις,

και τις απαράδεκτες διαθέσεις!

Η ένταξη των Πανεπιστημιακών Σχολών μας στο Μηχανογραφικό που θα πρέπει να συμπλήρωσουν οι υποψήφιοι της φετινής χρονιάς δεν μπορεί παρά να είναι μια αισιόδοξη εξέλιξη η οποία μας δίνει τη δυνατότητα και τον χρόνο να δρομολογήσουμε τις διεκδικήσεις μας σε συγκεκριμένη κατεύθυνση στο άμεσο μέλλον.

Αυτό τόνισε χθες ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηλείας (ΝΟΔΕ) Χρήστος Γαβράς επισημαίνοντας ότι διαψεύσθηκαν όσοι περίμεναν να ασκήσουν τη γνωστή μικροπολιτική τους με αφορμή την πρόταση της ακαδημαϊκής κοινότητας που εξακολουθεί να κρατά μια απαράδεκτη και προκλητική για τις τοπικές κοινωνίες του Πύργου και της Αμαλιάδας στάση…

Το Υπ. Παιδείας, συνέχισε ο κ. Γαβράς στην παρούσα φάση όχι μόνο δεν αγνόησε την πίεση και την απαίτηση των Ηλείων, αλλά με τη χθεσινή απόφαση να συμπεριλάβει τα Πανεπιστημιακά μας Τμήματα κανονικά στο Μηχανογραφικό είδαμε ότι αντελήφθη έγκαιρα τι ακριβώς συμβαίνει, βάζοντας «φρένο» στις επιδιώξεις του υδροκέφαλου συστήματος του Πανεπιστημίου Πατρών.

Δεν μένει τώρα παρά να συνεχίσουμε τον αγώνα μας ενωμένοι και αποφασιστικοί απομονώνοντας κάθε κίνηση και προσπάθεια διάσπασης που θα προσδοκά πρόσκαιρα και πολιτικάντικα οφέλη.

Οι Σχολές – μην το ξεχνάμε- με κυβέρνηση ΝΔ ιδρύθηκαν στο Νομό μας και ασφαλώς με κυβέρνηση ΝΔ συνεχίζουν παρά τα προβλήματα να λειτουργούν ακόμα, είπε με έμφαση ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: