Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Χρ. Παλαιολόγος: «Η Διοίκηση του ΓΟΕΒ μας έχει εγκαταλείψει»
Χρ. Παλαιολόγος: «Η Διοίκηση του ΓΟΕΒ μας έχει εγκαταλείψει» - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Χρ. Παλαιολόγος: «Η Διοίκηση του ΓΟΕΒ μας έχει εγκαταλείψει»

 

Δριμύ κατηγορώ από τον Πρόεδρο του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων κ. Χρήστο Παλαιολόγο κατά του προέδρου του ΓΟΕΒ για το γεγονός ότι οι πρωτοβουλίες που παίρνει δεν καλύπτουν τις ανάγκες των ΤΟΕΒ που είναι υποχρεωμένος ο Γενικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων λόγω της ανταποδοτικότητας, όπως λέει να εξυπηρετεί.

Μιλάει για αδράνεια που οδηγούν, όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του, σε «αδυναμία διαχείρισης» των σοβαρών ζητημάτων που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση του αρδευτικού δικτύου, τη στιγμή που η καλλιεργητική περίοδος βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Παρατηρείται αδυναμία διαχείρισης από τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΓΟΕΒ απέναντι στα ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητάς τους και έχουν σχέση με την λειτουργία των ΤΟΕΒ. Άτομα ασφαλείας δεν έχει τις ημέρες της αργίας, με αποτέλεσμα τα αντλιοστάσια να βρίσκονται στο έλεος του Θεού. Εμείς από μόνοι μας τρέχουμε για να τα φέρουμε βόλτα την ώρα που η καλλιεργητική περίοδος βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων κ. Χρήστος Παλαιολόγος μιλώντας στην εφ. «Πατρίς».

Δυσαρέσκεια

Είναι γεγονός πως έχει καταγραφεί ένα κλίμα δυσαρέσκειας από τους ΤΟΕΒ γενικότερα, για τον τρόπο με τον οποίο η Διοίκηση του ΓΟΕΒ διαχειρίζεται έως σήμερα τα ζητήματα συνεργασίας με τους Τοπικούς Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων, που έχει ουκ ολίγες φορές εκφραστεί ποικιλοτρόπως το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα πληροφορίες θέλουν αυτή η δυσαρέσκεια να έχει οδηγήσει μέλη του Δ.Σ. να σκέφτονται την παραίτηση, κάτι που θα φανεί άμεσα το αν θα γίνει πράξη.

Πάντως πολλοί από τους ανθρώπους που ασχολούνται με τους Τοπικούς Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων υποστη- ρίζουν ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό η κατάσταση.

– PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: