Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
«Χρειάζεστε ξύλο για να στρώσετε» Σάλος με την Ιωάννα Τούνη, γιατί ξέσπασε έτσι-τα σχόλια στο Instagram – Fanpage
«Χρειάζεστε ξύλο για να στρώσετε» Σάλος με την Ιωάννα Τούνη, γιατί ξέσπασε έτσι-τα σχόλια στο Instagram - Fanpage

«Χρειάζεστε ξύλο για να στρώσετε» Σάλος με την Ιωάννα Τούνη, γιατί ξέσπασε έτσι-τα σχόλια στο Instagram – Fanpage


Ιωάννα Τούνη: Η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη βγήκε στα μπουζούκια και μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα στο Instagram, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων. Τι απαντά σε όσους την κατηγορούν ότι έπινε αλκοόλ.

Την πρώτη της βραδινή έξοδο μετά από πολύ καιρό είχε η Ιωάννα Τούνη το βράδυ του Σάββατου (05/11) και το επικοινώνησε στους διαδικτυακούς της φίλους, χωρίς να περιμένει αυτό που ακολούθησε.

Ιωάννα Τούνη: Η έκρηξη των followers της επειδή βγήκε για ποτό

Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα από την έξοδό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σε ένα από αυτά φαινόταν να κρατά ένα ποτήρι. Οι αναρτήσεις της ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από διάφορους followers της, οι οποίοι την “έκραξαν” επειδή βγήκε στα μπουζούκια ενώ είναι έγκυος, αλλά και επειδή έπινε κάποιου είδους ποτό, φτάνοντας στο σημείο να ρωτούν την φίλη της influencer “Soula Glamorous” για το τι ακριβώς περιείχε το ποτήρι.

Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση της για την έξοδο

Η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να απαντήσει μέσω Instagram με ένα βίντεο, στο οποίο εξηγεί πως έπινε αναψυκτικό και όχι αλκοόλ, αλλά και ότι οι γυναίκες που κυοφορούν μπορούν να κυκλοφορήσουν έξω κανονικά, ακόμη και το βράδυ.

“Έχω αυτό το ερώτημα/κράξιμο… Παιδιά, οι έγκυες κοπελίτσες και γυναίκες μπορούμε να έχουμε ζωή και να βγαίνουμε και να κάνουμε πράγματα. Αν θέλουμε και νιώθουμε ότι μπορούμε και γουστάρουμε να το κάνουμε. Πήγα για ένα ποτό στα μπουζούκια. Θα μπορούσα να πιώ ένα ελαφρύ ποτό ή δύο ποτήρια κρασί την εβδομάδα όπως μου έχει πει η γυναικολόγος μου, αλλά εχθές ήπια ένα Grapefruit Soda. Είστε καλυμμένοι ή χρειάζεστε λίγο ξύλο για να στρώσετε γιατί δεν είναι καλά ο κόσμος”, είπε έξαλλη η Ιωάννα Τούνη.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: