Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Έχασα τη μητέρα μου στην εφηβεία και έκανα αρκετά ψυχανάλυση»
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Έχασα τη μητέρα μου στην εφηβεία και έκανα αρκετά ψυχανάλυση»

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Έχασα τη μητέρα μου στην εφηβεία και έκανα αρκετά ψυχανάλυση»Συγκινήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και εξομολογήθηκε τη δική της ιστορία

Καλεσμένη στο πλατό του «Happy Day» ήταν σήμερα η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία έδωσε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι δύο γυναίκες, μάλιστα, συγκινημένες αναφέρθηκαν στις απώλειες που τις έχουν στιγματίσει.

«Έχω κάνει αρκετά ψυχανάλυση. Βίωσα μία μεγάλη απώλεια σε μία δύσκολη ηλικία, έχασα τη μητέρα μου στην εφηβεία. Μετά ήταν απαραίτητη η ψυχανάλυση. Με βοήθησε να αντιμετωπίσω διάφορα θέματα, όπως οι κρίσεις πανικού που μπορεί να έχουν τα παιδιά σε αυτή την ηλικία. Συνεχίζω να κάνω, είναι κάτι που με βοηθάει αρκετά», είπε αρχικά η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

 

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είπε στη συνέχεια: «Είναι πολύ σκληρό, το σίγουρο είναι ότι μία ημέρα όλοι θα πεθάνουμε. Αισθάνομαι και τυχερή γιατί πολλές φορές σκέφτομαι ότι υπάρχουν παιδιά που δεν θυμούνται τους γονείς τους. Εγώ τη θυμάμαι, είχα μεγαλώσει πια, είχα και σχέση… Η μητέρα μου ήταν ένας άνθρωπος πολύ γελαστός και αισιόδοξος και προσπαθώ να το θυμάμαι αυτό και να είμαι κι εγώ έτσι. Το πίστευε η μητέρα μου ότι θα γίνω ηθοποιός και με έσπρωχνε κιόλας».

 

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πρόσθεσε επίσης: «Δεν έχω πει ποτέ “γιατί σε μένα;”. Ποτέ δεν έχω πει αυτή την κουβέντα και με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που το κάνουν. Ό,τι κι αν μου ‘χει συμβεί στη ζωή δεν το έχω πει και δεν θα το πω. Τα όνειρα είναι μία περίεργη υπόθεση. Όταν έρχεται στον ύπνο μου, όχι πολύ συχνά, τη βλέπω σαν να έρχεται από ταξίδι και να φεύγει. Σαν να φεύγει και να της λέω “κάτσε να πούμε δύο κουβέντες που λείπεις τόσα χρόνια”».

Συγκινημένη και η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξομολογήθηκε τη δική της ιστορία, όταν πήγαινε με το αυτοκίνητο στην εκκλησία ντυμένη νύφη.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: