Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Χριστίνα Παππά: Ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια στην Άννα Μπεζάν – «Κλείστε τα στόματά σας»
Χριστίνα Παππά: Ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια στην Άννα Μπεζάν – «Κλείστε τα στόματά σας»

Χριστίνα Παππά: Ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια στην Άννα Μπεζάν – «Κλείστε τα στόματά σας»Η νεαρή μητέρα έδειξε πώς είναι το σώμα της τρεις μήνες μετά τον τοκετό

Η Χριστίνα Παππά υποστήριξε με σθένος τη γυναίκα του γιου της, Άννα Μπεζάν, η οποία πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η νεαρή μητέρα οποία πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη του σπιτιού της και έδειξε πώς είναι το σώμα της τρεις μήνες μετά τον τοκετό πράγμα που προκάλεσε την αντίδραση κάποιων γυναικών.

Η Άννα Μπεζάν απάντησε σε ένα από τα μηνύματα που δέχτηκε αποκαλύπτοντας πως πέρασε και επιλόχειο κατάθλιψη. «Ε και τι; Υπάρχουν γυναίκες που μετά την εγκυμοσύνη παλεύουν με επιλόχειο κατάθλιψη και με κιλά που δεν μπορούν να χάσουν επειδή δεν έχουν όλες τα χρήματα για γυμναστήρια, διατροφή και πέρσοναλ… Τι θέλετε να μας δείξετε; Όταν είσαι άτομο που δυστυχώς ή ευτυχώς σε παρακολουθεί κόσμος πρόσεχε τι μηνύματα περνάς» έγραψε κάποιος στην Άννα Μπεζάν.

«Και στο σημείο αυτό επειδή αυτή είναι μία από τις πολλές αντιδράσεις που δέχθηκα να σας πω ότι πέρασα και εγώ επιλόχειο και όχι εύκολη και δεν έχω κάνει ούτε διατροφή ούτε έχω πληρώσει πέρσοναλ. Τυχαίνει απλά να με βοηθάει το σκαρί μου! Το αν νιώθω η δεν νιώθω καλά με το σώμα και το μοιράζομαι δεν νομίζω να έχει να κάνει με την οικονομική δυνατότητα» απάντησε η νεαρή.

Η Χριστίνα Παππά έκανε τη δική της παρέμβαση στην προσπάθειά της να στηρίξει δημόσια την Άννα Μπεζάν.

«Να ξέρετε λοιπόν, επειδή η Άννα το ομολόγησε μόνη της, έχει περάσει επιλόχειο. Στους γονείς αυτούς έχει συμβεί κάτι πολύ άσχημο που εύχομαι σε κανένα να μη συμβεί, όταν αποφασίσει η Άννα θα το πει μόνη της. Κλείστε τα στόματά σας, γεννήθηκε ο Χριστός αυτές τις μέρες, οπότε πείτε και έναν καλό λόγο, αφήστε την κακία να πάει κάτω» ανέφερε μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Παππά σε story που αναδημοσίευσε η Άννα Μπεζάν και έγραψε: «Σε αγαπώ τόσο πολύ και σε ευχαριστώ για όλα».

 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: