ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΒΡΑΣ:Η … κομματική περιστοίχηση‘’αδίκησε’’ την Αναπλ. Υπουργό Υγείας
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΒΡΑΣ :Η … κομματική περιστοίχηση‘’αδίκησε’’ την Αναπλ. Υπουργό Υγείας

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΒΡΑΣ :Η … κομματική περιστοίχηση‘’αδίκησε’’ την Αναπλ. Υπουργό Υγείας

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΒΡΑΣ: ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΙΝΑΣ ΓΚΑΓΚΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΑΞΕΙΣ

Η … κομματική περιστοίχηση

‘’αδίκησε’’ την Αναπλ. Υπουργό Υγείας

  • ΕΔΩΣΑΝ ‘’ΕΥΚΑΙΡΙΑ’’ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Η επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα εκτιμώ και θέλω να πιστεύω ότι θα βοηθήσει τις δομές υγείας στο Νομό μας που μετά την επιβαρυμένη περίοδο της υγειονομικής κρίσης θα πρέπει να ανασυγκροτηθούν και με βήματα σταθερά να παρέχουν υπηρεσίες που θα ικανοποιούν τους πολίτες του τόπου μας.

Αυτό τόνισε χθες ερωτηθείς για τη νέα περιοδεία Γκάγκα στο Νομό μας ο π. Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Χρήστος Γαβράς, σημειώνοντας παράλληλα την ανάγκη αυτή τη φορά οι κινήσεις και κυβερνητικές πρωτοβουλίες να είναι άμεσες και αποτελεσματικές ως προς τις βελτιώσεις που θα γίνουν.

Ανέφερε ακόμη ο κ.Γαβράς, ότι καλό θα ήταν και προς αποφυγή παρερμηνειών, ή λανθασμένων συμπερασμάτων η κα Γκάγκα να πραγματοποιούσε την επίσκεψή της σε ξεκάθαρη βάση λύσεις των υγειονομικών θεμάτων με την συμμετοχή εμπλεκομένων από τον χώρο της υγείας.

Το γεγονός της … περιστοίχησής της από κομματικά όργανα της ΝΔ μέσα στο Νοσοκομείο Πύργου και Αμαλιάδας όπως και σε κάποιες περιπτώσεις συσκέψεων με κομματικούς παράγοντες που καμία σχέση δεν είχαν με τα δεδομένα ζητήματα ήταν μια εικόνα ανοίκεια προς τους εργαζόμενους (γιατρούς, νοσηλευτές κλπ προσωπικό) που εκείνη την ώρα αγωνιούσαν για τα προβλήματά τους και την κατάσταση του Νοσοκομείου μας, πρόσθεσε ο π. Πρόεδρος της ΔΕΕΠ συμπληρώνοντας:

‘’Ήταν κάτι που έπρεπε να προσεχθεί ιδιαίτερα γιατί προκάλεσε αρνητικά συναισθήματα σε όλους όσους παρευρέθηκαν στην συγκεκριμένη επίσκεψη. Η ίδια η κομματική οργάνωση του Νομού μας θα μπορούσε να προστατέψει με τους χειρισμούς της την Αναπληρώτρια Υπουργό και όχι να την εκθέτει με αυτό τον τρόπο. Όπως και να’ χει ευχόμαστε όλοι τα όσα ανακοινώθηκαν να γίνουν πράξη και εμείς είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε και να συνεισφέρουμε όταν χρειαστεί αν και εφόσον μας ζητηθεί σε οποιοδήποτε επίπεδο…’’

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: