ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΒΡΑΣ: ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ…
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΒΡΑΣ: ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ…

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΑΒΡΑΣ: ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ…

Σημαντικό κυβερνητικό έργο

που ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας

Η κοινωνία μετά από μία περίοδο κρίσεων και άλλων προβλημάτων που της… «κληρονόμησε» η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ζητούσε σοβαρά και απτά αποτελέσματα ενός νέου, υπεύθυνου και σύγχρονου μοντέλου διακυβέρνησης που θα μπορούσε να πάει τον τόπο και την χώρα γενικότερα πιο σταθερά και πολύ πιο μπροστά!

Αυτό δήλωσε χθες, ερωτηθείς σχετικά, ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηλείας Χρήστος Γαβράς, τονίζοντας ακόμη ότι: «Από την κυβέρνηση της ΝΔ στα τρία χρόνια που είναι στο «τιμόνι» της Ελλάδας και από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, οι προκλήσεις που αντιμετωπίστηκαν μέσα στην τριετία υπήρξαν εξαιρετικώς δύσκολες και πρωτόγνωρες. Και αντιμετωπίστηκαν χάρη της ετοιμότητας και της εγρήγορσης που υπήρξε, αποδεικνύοντας τα αντανακλαστικά ενός κυβερνητικού έργου αντάξιο της εμπιστοσύνης των πολιτών που στηρίζουν τη ΝΔ».

«Είμαι βέβαιος» κατέληξε ο Χρήστος Γαβράς «ότι σε αυτή την αταλάντευτη πορεία το κόμμα μας και η κυβέρνησή του συνεχίζουν. Γι’ αυτό και στις επερχόμενες εκλογές, είτε αυτές γίνουν νωρίτερα είτε στην ώρα τους, η Νέα Δημοκρατία θα είναι και πάλι εκείνη η παράταξη που θα ξαναπάρει την λαϊκή εντολή διακυβέρνησης».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: