Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική ΧΡΟΝΗΣ Π. ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ-”Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και σας διαβεβαιώνω πως θα παραμείνω ενεργό μέλος της κοινωνίας μας”

ΧΡΟΝΗΣ Π. ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ-”Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και σας διαβεβαιώνω πως θα παραμείνω ενεργό μέλος της κοινωνίας μας”

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,όλοι εσείς που αξιολογήσατε και επιβραβεύσατε τον έντιμο και ανιδιοτελή προεκλογικό μου αγώνα,έναν αγώνα διαφορετικό και έξω από συντεχνίες και με εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας,παρά τις πιέσεις που δεχτήκατε, αλλά και εσείς που είχατε την πρόθεση αλλά δεν το πράξατε για διαφορετικούς λόγους ο καθένας σας και με τιμήσατε με τα καλά και θερμά σας λόγια.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και σας διαβεβαιώνω πως θα παραμείνω ενεργό μέλος της κοινωνίας μας συνεχίζοντας να προσφέρω στους συμπολίτες μας και στον τόπο μας.

Επίσης θέλω να συγχαρώ τους συνεργάτες μου και την οικογένειά μου για την βοήθεια και την ανοχή τους στον αγώνα μου.

Να συγχαρώ τους συνυποψήφιους μου για τον έντιμο και καθαρό αγώνα που δώσαμε για την επίτευξη του στόχου μας να είναι το ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ η τρίτη δύναμη στην Ηλεία και μάλιστα με το τρίτο υψηλότερο ποσοστό στην Επικράτεια, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που το ήθελαν κάτω του 9% στην Ηλεία .

Να συγχαρώ και να ευχηθώ καλή δύναμη με όραμα για την Ηλεία μας στον νεοεκλεγέντα βουλευτή του κινήματος μας Μιχάλη Κατρίνη αλλά και στους υπόλοιπους νεοεκλεγέντες βουλευτές με την ευχή να συμβάλλουν στην ανόρθωση του τόπου μας.

Με Αγάπη και Εκτίμηση

ΧΡΟΝΗΣ Π. ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ

Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης

Υποψήφιος Βουλευτής Ηλείας του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: