Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δάφνη-Ηλειακός Β. 2-2: Συναρπαστικό παιχνίδι με τέσσερα γκολ
Δάφνη-Ηλειακός Β. 2-2: Συναρπαστικό παιχνίδι με τέσσερα γκολ - Ilia.news

Δάφνη-Ηλειακός Β. 2-2: Συναρπαστικό παιχνίδι με τέσσερα γκολ


Σημαντικό βαθμό απέναντι στον Ηλειακό Βαρθολομιού απέσπασε η Δάφνη, μια ανεβασμένη Δάφνη στα τελευταία παιχνίδια, σε ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορούσε και να κερδίσει, καθώς έχασε πέναλτι να ισοφαρίσει νωρίτερα σε 1-1.  

Ο Ηλειακός προηγήθηκε στο 37΄με ένα πρώην παίκτη της Δάφνης,  τον Πέτρο Τσουκαλά. Η Δάφνη κέρδισε πέναλτι  σε ανατροπή του Κωστόπουλου από τον Βέρραστο 49΄, με τον Μανουσιάδη όμως να νικά τον Κωστόπουλο από τα έντεκα μέτρα. Η Δάφνη ισοφάρισε με τον Νίκο Θεοφιλόπουλο στο 60΄. Ο Ηλειακός προηγήθηκε εκ νέου με τον Αποστολόπουλο στο 75΄, για να φέρει το ματς στην ισορροπία η Πριγκίπισσα στο 85΄με τον Κωστόπουλο.

Δάφνη: Ρούνης, Περικλέους (46΄Κ. Θεοφιλόπουλος), Χαντζής, Ν. Θεοφιλόπουλος, Κοτζάι, Κόσκορης (72΄Βαρβαρέσος), Πετρόπουλος (90΄Βασιλείου), Παναγιωτόπουλος, Κρίκος (80΄Ζωγόπουλος), Κωστόπουλος, Παπαδόπουλος (46΄Σπυρόπουλος).

Ηλειακός Β.: Μανουσιάδης, Βέρρας (37΄Μανιανής), Γιούλης, Γκίνης, Ντουρουρού (70΄Πανόπουλος), Δαλαβούρας, Αποστολόπουλος, Ηλιάκης, Δουλαβέρης, Τσουκαλάς, Σαρακίνης Μακένζι (75΄Ζέζας)

– Ilia.news

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: