Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
«Δε σας γουστάρουμε… αν κατέβουμε στο μπαράζ… διαιτησία από άλλο σύνδεσμο»

«Δε σας γουστάρουμε… αν κατέβουμε στο μπαράζ… διαιτησία από άλλο σύνδεσμο»Νέα ανακοίνωση – απάντηση αυτή τη φορά στα λεγόμενα του προέδρου της επιτροπής Ανδρέα Τριανταφύλλη εξέδωσε πριν λίγο η ομάδα του Ίκαρου Λακκόπετρας αναφέροντας σχετικά:

“Δε περιμέναμε κάτι διαφορετικό να ακούσουμε από τον… συμπαθέστατο κύριο Τριανταφύλλη.

Είναι όλα λοιπόν τέλεια, έγινε σωστή εκτίμηση του παιχνιδιού, σωστή επιλογή διατητή, ο οποίος κατά τα λεγόμενα των δύο παρατηρητών που ήρθαν αρον αρον στα προσφυγικά στο ημίχρονο (ο κύριος Αποστολόπουλος και ο κύριος Παπαγιανόπουλος) που ούτε αυτό είχατε προνοήσει να κάνετε, να υπάρχει κάποιος παρατηρητής διατησίας στο συγκεκριμένο παιχνίδι λόγω της μεγάλης βαθμολογικής σημασίας του ματς αυτού.

Η απειρία σας είναι δυστυχώς πολύ μεγάλη όταν λέτε οτι ήταν ένα παιχνίδι με μια ομάδα πεσμένη.

Αυτά λοιπόν τα ματς κύριε Τριανταφύλλη είναι και τα πιο κρίσιμα και ματς που εγκυμονούν πολλούς κινδύνους αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.

Αυτό λοιπόν ήταν μεγάλο σας λάθος γιατί μειώνεται την αντίπαλη ομάδα.

Ασφαλώς και θα κάνουμε την αυτοκριτική μας είμαστε από χωριό άλλωστε και δεν χρειαζόνταν να μας το υποδείξεται εσείς ειρωνικά.

Αλήθεια εσείς στο σύνδεσμο σας ξέρεται την ένοια της αυτοκριτικής;

Δεν γίνεται πάντα να φταίνε μόνο οι άλλοι και εσείς να είσαστε πάντα σωστοί.

Δεν θα απαντήσουμε σε καμία άλλη παρατήρηση η ειρωνία που θα αναρτήσεται, δεν σας γουστάρουμε και θα ζητήσουμε αν θα κατέβουμε στο μπαράζ διαιτησία από άλλο σύνδεσμο.

Καλό καλοκαίρι σε όλους σας.

Υ.Γ. Κανείς μας δεν είναι αλάνθαστος αρκεί καμιά φορά να παραδεχόμαστε τα λάθη μας αλλα ξεχάσαμε εσείς είστε αλάνθαστοι, τέλειοι…

Να δούμε τώρα τι είχε επισημάνει στην ανάρτηση του ο Κύριος Τριανταφύλλης.

«Σε ότι έχει να κάνει με την απειρία του διαιτητή, που αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ίκαρου Λακκόπετρας, τα στοιχεία είναι αυτά που αποδεικνύουν το αβάσιμο των ισχυρισμών.

Την ποδοσφαιρική χρονιά 2021-22 ο διαιτητής Βαβαρούτας έχει αγωνιστεί σε 9 αγώνες στην Α κατηγορία κατά την κανονική περίοδο δύο αγώνες play-out και τέσσερις αγώνες play-off πάντα για την Α κατηγορία.

Για τη β κατηγορία έχει οκτώ αγώνες στο δεύτερο όμιλο και οκτώ αγώνες στον 1ο όμιλο από τους οποίους τρεις για την ομάδα του Ίκαρου Λακκόπετρας τους εξής:

Ίκαρος Λακκόπετρας -Ατλας 1-0

Γαλήνη -Ίκαρος Λακκόπετρας 2-2

Αστραπή – Ίκαρος Λακκόπετρας 1-1

Σε ένα παιχνίδι που δεν καθορίστηκε το αποτέλεσμα του από την απόδοση της διαιτητικής ομάδας και μάλιστα απέναντι σε μία ομάδα που έχει μαθηματικά υποβιβαστεί, δεν είναι εύκολο να γίνει διαχείριση της αποτυχίας.

Συστήνεται αυτοκριτική.

Η επιτροπή διαιτησίας είναι πάντοτε στη διάθεση της Ε.ΠΣ Αχαΐας η οποία άλλωστε έχει και την ευθύνη της επιλογής της.

Για την Επιτροπή Διαιτησίας

Ο πρόεδρος

Καταστροφική ισοπαλία για Ίκαρο Λακκόπετρας με την υποβιβασμένη Αστραπή (φωτό)


Περισσότερα:

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: