Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας: Νέα εκδήλωση τη Δευτέρα 1η Αυγούστου στην Τέμενη | Ειδησεις
Πάτρα: Τη Κυριακή στα νέα γραφεία η συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Αχαΐας - ΦΩΤΟ | Ειδήσεις - Πατρα νεα

ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας: Νέα εκδήλωση τη Δευτέρα 1η Αυγούστου στην Τέμενη | Ειδησεις


Με αδιάκοπο ρυθμό συνεχίζονται με πρωτοβουλία της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας οι συγκεντρώσεις Στελεχών σε ολόκληρη την Αχαΐα.

Επόμενος σταθμός για την Αιγιάλεια μετά τις πέντε συγκεντρώσεις σε Αίγιο, Σελιανίτικα, Τρυπιά, Ακράτα και Ζαρούχλα σε συνεργασία με την δραστήρια ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αιγιάλειας ακολουθεί η συνδιοργάνωση της νέας συνάντησης Στελεχών από την περιοχή η οποία θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Δευτέρα 1η Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο καφέ Mezzo Mezzo στην παραλία της Τέμενης.

Η συγκέντρωση αποτελεί την συνέχιση της εκστρατείας που αναπτύσσεται σε ολόκληρο τον Νομό για την προώθηση – ανάδειξη του μεταρρυθμιστικού κυβερνητικού έργου και την ετοιμότητα του κομματικού μηχανισμού. Τις κεντρικές εισηγήσεις στη συγκέντρωση θα κάνουν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας  και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αιγιάλειας Βασίλης Σταθακάρος ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση.

• Την Τετάρτη 17 Αυγούστου θα ανακοινωθούν από την ΔΕΕΠ και την ΔΗΜΤΟ Αιγιάλειας τρεις νέες συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε άλλα διαμερίσματα του Δήμου Αιγιάλειας.

ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες η Συγκρότηση του Τομέα Αθλητισμού Αχαΐας στον οποίο συμμετέχουν
παράγοντες και αθλητές από όλα τα ολυμπιακά αθλήματα. Ο τομεάρχης Κώστας Χρυσανθόπουλος στην
προσεχή συνεδρίαση της ΔΕΕΠ θα εισηγηθεί την διοργάνωση της 1ης Συνδιάσκεψης Αθλητισμού στην Αχαΐα ενώ την προσεχή Τρίτη 2 Αυγούστου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ  για οργανωτικά θέματα καθώς και για την παρουσίαση του νέου Τομέα Αθλητισμού.

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: