Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας: Συγκέντρωση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο Ριόλο | Ειδησεις
ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας: Συγκέντρωση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο Ριόλο | Ειδησεις

ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας: Συγκέντρωση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο Ριόλο | Ειδησεις


Μετά το 14ο Συνέδριο της φιλελεύθερης παράταξης συνεχίζεται η πορεία στον Νομό της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Επόμενος σταθμός ο Ριόλος σε συνεργασία με την δραστήρια ΔΗΜΤΟ ΝΔ Δυτικής Αχαΐας η συνδιοργάνωση της πρώτης συνάντησης Στελεχών από την περιοχή η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 25 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο καφενείο Νιφορόπουλου στο Ριόλο. Η συγκέντρωση αποτελεί την συνέχιση της εκστρατείας που αναπτύσσεται σε ολόκληρο τον Νομό για την προώθηση – ανάδειξη του μεταρρυθμιστικού κυβερνητικού έργου και την ετοιμότητα του κομματικού μηχανισμού.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης με την ευκαιρία των διαδοχικών συγκεντρώσεων Στελεχών στην Αχαΐα υπογράμμισε : «Προχωράμε μπροστά. Ενωμένοι όσο ποτέ προχωράμε στη μάχη των εκλογών οποτεδήποτε κι αν γίνουν αυτές. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι σαφώς η Ελλάδα πιο ισχυρή απ’ ότι ήταν πριν τρία χρόνια. Είναι σαφώς η Ελλάδα καλύτερη με τη Νέα Δημοκρατία απ’ ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Προκαλούμε τη σύγκριση. Ζητάμε από τον Πολίτη να δει ποιος μπορεί να κυβερνήσει καλύτερα την Ελλάδα , και αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχουμε. Σ’ αυτή την προσπάθεια πρωτοπόροι στην Αχαΐα θα είναι τα στελέχη μας , τα μέλη μας και οι εθελοντές μας».

Θα ακολουθήσουν αντίστοιχες συγκεντρώσεις στελεχών σε Κάτω Αχαΐα , Λάππα και Λουσικά.

Κύκλος Σεμιναρίων Εκλογικής Ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα

Συνεχίζεται ο Β’ κύκλος Σεμιναρίων εκλογικής Ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα.
Η πρωτοβουλία ανήκει στην Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας και για τον Β’ Κύκλο η επόμενη συγκέντρωση εκλογικής ετοιμότητας ειδικά για αυτήν την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 21 Ιουλίου στις 8 το βράδυ στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π..

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: