Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας: Την Τρίτη συνάντηση στελεχών στο Διακοπτό | Ειδήσεις
ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας: Την Τρίτη συνάντηση στελεχών στο Διακοπτό | Ειδήσεις

ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας: Την Τρίτη συνάντηση στελεχών στο Διακοπτό | Ειδήσεις


Μετά το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζεται η πορεία στον Νομό τυς Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας (ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας)

Επόμενος σταθμός μετά τηνΑκράτα και τα Σελιανίτικα σε συνεργασία με την δραστήρια ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιάλειας η συνδιοργάνωση της τρίτης συνάντησης Στελεχών από τον πρώην Δήμο Διακοπτού η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στον Ελαιώνα «Ξενοδοχείο Σήμαντρον».

Η συγκέντρωση αποτελεί την συνέχιση της εκστρατείας που θα πραγματοποιηθεί σε ολόκληρο τον Νομό για την προώθηση – ανάδειξη του μεταρρυθμιστικού κυβερνητικού έργου και την ετοιμότητα του κομματικού μηχανισμού.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης με την ευκαιρία των διαδοχικών συγκεντρώσεων Στελεχών στην Αχαΐα υπογράμμισε : «Προχωράμε μπροστά. Ενωμένοι όσο ποτέ προχωράμε στη μάχη των εκλογών οποτεδήποτε κι αν γίνουν αυτές. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι σαφώς η Ελλάδα πιο ισχυρή απ’ ότι ήταν πριν τρία χρόνια. Είναι σαφώς η Ελλάδα καλύτερη με τη Νέα Δημοκρατία απ’ ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Προκαλούμε τη σύγκριση. Ζητάμε από τον Πολίτη να δει ποιος μπορεί να κυβερνήσει καλύτερα την Ελλάδα , και αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχουμε. Σ’αυτή την προσπάθεια πρωτοπόροι στην Αχαΐα θα είναι τα στελέχη μας , τα μέλη μας και οι εθελοντές μας».

Θα ακολουθήσει αντίστοιχη συγκέντρωση στο Αίγιο ενώ προετοιμάζονται οι διαδοχικές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Δυτική Αχαΐα.

 

Κύκλος Σεμιναρίων Εκλογικής Ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα

Συνεχίζεται μεθαύριο Τετάρτη 15 Ιουνίου ο κύκλος Σεμιναρίων εκλογικής Ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας και ο Α’ Κύκλος περιλαμβάνει τρεις ακόμα αντίστοιχες

συγκεντρώσεις στελεχών οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη (7.30μμ) όλο τον Ιούνιο και ειδικότερα 15, 22, και 29.

Οι συγκεντρώσεις διαλόγου θα φιλοξενούνται στα γραφεία της Οργάνωσης στην Πάτρα (Κορίνθου 273Γ)

Ειδήσεις από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: