Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δείτε το Tesla των 1.035 ίππων να «τελικιάζει» για πλάκα
Δείτε το Tesla των 1.035 ίππων να «τελικιάζει» για πλάκα (+video) - NewsAuto.gr

Δείτε το Tesla των 1.035 ίππων να «τελικιάζει» για πλάκα


Το Tesla Model S Plaid είναι ένα από τα γρήγορα αυτοκίνητα που υπάρχουν στον πλανήτη. Και το κάνουν να φαίνεται και παιχνιδάκι!

Επί πολλές δεκαετίες γνωρίζαμε ότι για να απολαύσει κανείς τον ίλιγγο της ταχύτητας, θα έπρεπε να ξοδέψει τεράστια ποσά για να αγοράσει ένα σπάνιο και πολύ ειδικό supercar. Όμως η ηλεκτροκίνηση ήρθε να τα αλλάξει όλα αυτά.

Στις μέρες μας τα άλογα είναι πλέον σαν τα στραγάλια, αρκεί να επιλέξει κανείς πόσα μοτέρ θα τοποθετήσει σε ένα αυτοκίνητο και να βάλει τον πήχη που ο ίδιος θέλει ώστε να είναι ασφαλές για ένα κοινό που δεν ξέρει να χειρίζεται πολλές εκατοντάδες ίππων.

Το όριο των 1.000 ίππων είναι πια κάτι εφικτό ακόμα και για καθημερινά αυτοκίνητα. Ή για κλασικά sedan τα οποία θα κληθούν να μεταφέρουν μία οικογένεια και τις αποσκευές της από το ένα σημείο στο άλλο.

Τι σημαίνουν όμως 1.000 και πλέον άλογα στην πράξη; Στο κανάλι AutoTopNL του YouTube βλέπουμε ένα Tesla Model S Plaid να πηγαίνει τέρμα γκάζι σε ένα ελεύθερο κομμάτι Γερμανικής Autobahn.

H επιτάχυνση του αυτοκινήτου είναι καθηλωτική, καθώς μπορεί να κάνει το 0-100 χλμ/ώρα κοντά στα 2 δευτερόλεπτα. Και μάλιστα επαναλαμβανόμενα, χωρίς να κουράζεται και χωρίς να απαιτεί κάποιες ιδιαίτερες ικανότητες από τον οδηγό.

Στο video βλέπουμε και την ικανότητά του να φθάνει στην τελική του ταχύτητα, η οποία είναι περιορισμένη στα 267 χλμ/ώρα. Mάλιστα, όπως βλέπουμε το Tesla καταφέρνει να φθάνει σε αυτά τα χιλιόμετρα όχι μία αλλά πολλές φορές και μάλιστα με ιδιαίτερη ευκολία. Ποιός χρειάζεται πια τις Ferrari και τις Lamborghini για να νιώσει την ηδονή της ταχύτητας;

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Κοινοποιήστε το:

Διαβάστε Επίσης

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: