Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δεκάδες θέσεις εργασίας σε ΟΠΑΠ, Κωτσόβολο, ACS, Wind και Forthnet – Aftodioikisi.gr
προκηρύξεις

Δεκάδες θέσεις εργασίας σε ΟΠΑΠ, Κωτσόβολο, ACS, Wind και Forthnet – Aftodioikisi.gr


Δεκάδες θέσεις εργασίας σε ΟΠΑΠ, Κωτσόβολο, ACS, Wind και ForthnetΗ περίοδος που περνάμε, με την πανδημία σε εξέλιξη και τα αποτελέσματα της και σε οικονομικό επίπεδο να είναι ήδη υπαρκτά, κάνουν την εύρεση εργασίας μια υπόθεση καθόλου εύκολη.Η αναζήτηση δουλειάς είναι μια διαδικασία δύσκολη και επίπονη.Παρακάτω μπορείτε να ενημερωθείτε για τις προσλήψεις που «τρέχουν» σε μεγάλες εταιρείες για θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων και να στείλετε βιογραφικό.
ΟΠΑΠ

Διαβάστε ΕΔΩ ποιες θέσεις εργασίες «τρέχουν» στον ΟΠΑΠ.

Δείτε αναλυτικά παρακάτω:

Κωτσόβολος

Διαβάστε ΕΔΩ ποιες θέσεις εργασίες «τρέχουν» στον Κωτσόβολο σε Ελλάδα και Κύπρο

ACS

Η ACS Courier λειτουργεί είναι μια μεγάλη εταιρεία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς (courier) για την αποστολή εγγράφων, μικροδεμάτων και δεμάτων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.  Διαθέτει διαρκώς θέσεις εργασίας αλλά και προσφορές για συνεργασία.

  • Για να να εργαστείτε σε κάποιο από τα καταστήματα του πανελλαδικού δικτύου συνεργατών της εταιρείας, πατήστε ΕΔΩ προκειμένου να μεταφερθείτε στην σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
  • Παράλληλα, η ACS Courier AEE επιθυμεί να ενισχύσει το Δίκτυο Καταστημάτων της και αναζητά νέους Συνεργάτες για την αποκλειστική πρακτόρευση σε επιλεγμένες γεωγραφικές περιοχές σε ολόκληρη την Ελλάδα. Για να δείτε την Αγγελία και τη σχετική Αίτηση Συνεργασίας σε μορφή pdf, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: Αίτηση Συνεργασίας για Νέα Καταστήματα ACS

Forthnet

Διαβάστε ΕΔΩ ποιες θέσεις εργασίες «τρέχουν» στον Κωτσόβολο στην Forthnet.

Wind

Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών WIND έχει 20 θέσεις εργασίας, τις οποίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ και να υποβάλετε ηλεκτρονικά την αίτηση σας και το βιογραφικό σας.

efood

 Η μεγάλη εταιρεία διανομών efood ζητά διανομείς στην περιοχή της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Πατήστε ΕΔΩ και στείλτε βιογραφικό.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΕΡΓΑΣΙΑ, WIND, ΟΠΑΠ, FORTHNET, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ, ACS

Σάββατο, Ιούνιος 5, 2021

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: