Δεν είναι αστείο: Βγήκε ο Καλογερόπουλος και έχασε ο Ολυμπιακός
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Δεν είναι αστείο: Βγήκε ο Καλογερόπουλος και έχασε ο Ολυμπιακός
Δεν είναι αστείο: Βγήκε ο Καλογερόπουλος και έχασε ο Ολυμπιακός - Ilia.news

Δεν είναι αστείο: Βγήκε ο Καλογερόπουλος και έχασε ο Ολυμπιακός


Το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο έκανε χθες με τα χρώματα του Ολυμπιακού ο Ανδραβιδαίος Αλέξης Καλογερόπουλος. Ο Μίτσελ, το τοποθέτησε στο αρχικό σχήμα, απέναντι στη Ναντ, στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Europa League απέναντι στους Γάλλους.

Ο Αλέξης Καλογερόπουλος, ατύχησε να τραυματιστεί και να αντικατασταθεί. Μέχρι το 60ο λεπτό όπου αγωνίστηκε, στο πλευρό του Ντόι, στο κέντρο της άμυνας, είχε πολύ καλή παρουσία σύμφωνα με τις κριτικές. Μπορεί να του πήρε λίγο χρόνο μέχρι να φύγει το αρχικό τρακ, απόλυτα φυσιολογικό καθώς όπως και να το κάνουμε, μιλάμε για έναν πρωτάρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πολύ γρήγορα όμως μπόρεσε να το ξεπεράσει και να αποδώσει πολύ καλά, τόσο χαμηλά με τη μπάλα όσο και στον αέρα.

Η έξοδος του Καλογερόπουλου και η είσοδος του Σισέ στη θέση του, είχε σαν αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να δεχθεί δυο τέρματα και να γνωρίσει την πέμπτη του ήττα σε αυτό τον όμιλο. Η προώθηση του Καλογερόπουλου στο αρχικό σχήμα, για έναν Ολυμπιακό ο οποίος την εφετινή σεζόν, ούτε λίγο, ούτε πολύ, έχει χρησιμοποιήσει 43 διαφορετικούς παίκτες έως τώρα από τρεις διαφορετικούς προπονητές, έτυχε θερμής υποδοχής. Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό όφελος, η προώθηση ενός παίκτη από τα τμήματα υποδομής, αλλά και γενικά η προώθηση παικτών από έναν τομέα στον οποίο η ΠΑΕ έχει επενδύσει πολλά χρήματα τα τελευταία χρόνια, αποτελεί σημαντική προτεραιότητα. Πόσο μάλλον όταν ο Έλληνας διεθνής άσος, αθόρυβα δείχνει ότι όλο και περισσότερο αξίζει της εμπιστοσύνης του προπονητή του.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: