Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Διαδικτυακές συναυλίες της Φωτεινής Δάρα για την στήριξη των νοσοκομείων
Διαδικτυακές συναυλίες της Φωτεινής Δάρα για την στήριξη των νοσοκομείων

Διαδικτυακές συναυλίες της Φωτεινής Δάρα για την στήριξη των νοσοκομείων
Σύμφωνα με την καλλιτέχνιδα, η πρωτοβουλία για την στήριξη των νοσοκομειακών ιδρυμάτων μέσω των διαδικτυακών συναυλιών βρήκε μεγάλης ανταπόκρισης από τον κόσμο Μετά την επιτυχημένη διαδικτυακή συναυλία για την οικονομική στήριξη του Γ. Νοσοκομείου Καστοριάς, η Φωτεινή Δάρα, έχοντας πλάι της τον πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη, επιστρέφουν σήμερα στις 22:00 το βράδυ με σκοπό την ενίσχυση του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

Σύμφωνα με την καλλιτέχνιδα, η πρωτοβουλία για την στήριξη των νοσοκομειακών ιδρυμάτων μέσω των διαδικτυακών συναυλιών βρήκε μεγάλης ανταπόκρισης από τον κόσμο και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε χρήματα για την αγορα ιατρικού εξοπλισμού και την ενίσχυση όλων εκείνων που βρισκονται στη πρώτη γραμμή, γιατρών και νοσηλευτών, στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

” Ξεκινήσαμε βοηθώντας το νοσοκομείο Καστοριάς με το σκεπτικό ότι κι ένα ευρώ να έδινε ο καθένας από τους χιλιάδες που παρακολουθούσαν τη συναυλία θα ήταν σημαντική βοήθεια. Ξεπεράσαμε μάλιστα τις 160.000 προβολές. Σήμερα ελπίζουμε να τις ξεπεράσουμε ώστε να στηρίξουμε και το νοσοκομείο της Κοζάνης.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: