Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Διαιτησία: «Ανάστατοι» στα Μακρίσια με την ΕΔ/ΕΠΣΗ
Σοβαρό τροχαίο στην είσοδο του Πύργου

Διαιτησία: «Ανάστατοι» στα Μακρίσια με την ΕΔ/ΕΠΣΗ


“Ανάστατοι” είναι στα Μακρίσια μετά την ενημέρωση που είχαν χθες, αργά το βράδυ (κατά την προσφιλή συνήθεια της ΕΠΣ Ηλείας), μέσω της ανακοίνωσης των ορισμών διαιτητών. Στις τάξεις της ομάδας της Σκιλλουντίας, επικρατεί έντονο κλίμα δυσφορίας το οποίο ίσως επισημοποιηθεί σύντομα, για τους ορισμούς διαιτητών.

Το αυριανό παιχνίδι των Μακρισίων στην Ανδραβίδα με τη Δάφνη, ορίστηκε να σφυρίξει ο έμπειρος διαιτητής Νίκος Σταυρόπουλος, ο οποίος πέρσι, ενεπλάκη στην υπόθεση της καταγραφής στο Φύλλο Αγώνα της επίμαχης κάρτας υγείας, η οποία και παραλίγο να στοιχίσει στην ομάδα της Σκιλλουντίας την άνοδο στην Α1 κατηγορία, μέσω της γνωστής περιπέτειάς της στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ και εν συνεχεία στην Επιτροπή Εφέσεων, όπου και τελικά αθωώθηκε.

Όπως έλεγαν πριν λίγο στα Μακρίσια, δεν τους ενοχλεί ο ορισμός του συγκεκριμένου διαιτητή, ούτε και το γεγονός ότι ορίστηκε σε ένα παιχνίδι πολύ κοντά στον τόπο διαμονής του, όσο το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας, προκειμένου να αξιολογήσει την απόδοση του συγκεκριμένου διαιτητή. Θεωρούν ότι αυτό το γεγονός, ο μη ορισμός παρατηρητή διαιτησίας, αποτελεί ενέργεια η οποία θα έπρεπε να αποφευχθεί και η οποία δημιουργεί σκιές.

Θυμίζουμε, ότι και την προηγούμενη αγωνιστική η ΕΔ/ΕΠΣΗ, δεν είχε ορίσει παρατηρητές διαιτησίας σε δυο παιχνίδια, αυτά ανάμεσα σε Αλφειό-Ολυμπιάδα και Κένταυρο Σωστίου-Θύελλα Πύργου.

– Ilia.news

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: